idonthave Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2015 (edited) Πρόκειται να αγοράσω την 970 (μιας και η amd αργεί προς το παρόν να βγάλει κάτι, και σ'αυτήν την κατηγορία θα είναι rebrands).Οθόνη 1920χ1080, παιχνίδια gta V - dead island (αν βγάλει κανένα καινούργιο) - dying light κτλ. (φίλτρα τέρμα max δεν μ'απασχολούν). Είμαι ανάμεσα στις εξής: 1) Msi 970 OC από msystems και δώρο το παιχνίδι στα 395€ (με την πώληση του game θα μου βγει 365-375€) αλλά μου φαίνεται πλαστικούρα... οπότε είμαι 50/50 ανάμεσα στις παρακάτω και περισσότερο προς asus2) Msi 970 gaming από eshop στα 399€ 3) Asus 970 Black (δεν είναι η Strix) από mgmanager στα 420€ *Όταν είχαν πρωτοβγεί, είχα πάρει 970 strix και μετά από 2 κομμάτια με coil whine έγινε επιστροφή και πήρα τα χρήματα πίσω. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2015 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 νομίζω οτι απάντησες μόνος σου MSI ή gigabyte g1 πάρε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 6, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 G1 απο μενα μιας και ειμαι ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 6, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Από πλευράς msi 970 gaming, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, ήσυχη και κρύα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 6, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) Μέχρι στιγμής απ'αυτά που έχω διαβάσει εδώ και σε ξένα φόρουμ οι υλοποιήσεις της gigabyte ( g1) και msi (gaming) είναι απ'τις καλύτερες.Αλλά gigabyte hardware (γενικά είναι απ'τις τελευταίες μου επιλογές, όπως και sapphire από πλευράς amd) δεν αγοράζω λόγω θεμάτωνπου είχα παλαιότερα. Η Msi λόγω τιμής μου έχει ''μπει'' στο μάτι αλλά χάθηκε να βάλουν ένα backplate! *Cyberdyne η συσκευασία της είχε ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα? H asus είναι κατά 20€ ακριβότερη, έχει backplate, δεν είναι η strix έκδοση (έχει το παλιό σύστημα ψύξης όπως την 780), θα έχει λογικά και καλύτερο οverclock (10 phase) ως προς την strix.*αρνητικά - δεν έχει 0db (απ'όσο έχω καταλάβει)- δεν υπάρχει κάποιο review, ελάχιστες πληροφορίες που βρήκα εδώ και εδώ Γενικά ακόμα να πέσει η τιμή της (θα μου πείτε για την ισοτιμία, οκ αλλά..) λόγω του ότι και η amd έχει αργήσει να βγάλει κάποια κάρτα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) Η Msi λόγω τιμής μου έχει ''μπει'' στο μάτι αλλά χάθηκε να βάλουν ένα backplate! *Cyberdyne η συσκευασία της είχε ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα? Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο. Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας. Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από cyberdyne 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Απρίλιος 6, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο. Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας. Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο.... Καλοριζικιά ,απο το e-shop την πήρες;Εχει κουπονι για το witcher; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 6, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Την πήρα από visionstudio. Παιχνίδι δεν είχε τότε, πρόλαβα ψιλοκαλη τιμη όμως, γιατί η ισοτιμία μα ς έχει σκίσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 7, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο. Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας. Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο.... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts