idonthave Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2015 (edited) Πρόκειται να αγοράσω την 970 (μιας και η amd αργεί προς το παρόν να βγάλει κάτι, και σ'αυτήν την κατηγορία θα είναι rebrands).Οθόνη 1920χ1080, παιχνίδια gta V - dead island (αν βγάλει κανένα καινούργιο) - dying light κτλ. (φίλτρα τέρμα max δεν μ'απασχολούν). Είμαι ανάμεσα στις εξής: 1) Msi 970 OC από msystems και δώρο το παιχνίδι στα 395€ (με την πώληση του game θα μου βγει 365-375€) αλλά μου φαίνεται πλαστικούρα... οπότε είμαι 50/50 ανάμεσα στις παρακάτω και περισσότερο προς asus2) Msi 970 gaming από eshop στα 399€ 3) Asus 970 Black (δεν είναι η Strix) από mgmanager στα 420€ *Όταν είχαν πρωτοβγεί, είχα πάρει 970 strix και μετά από 2 κομμάτια με coil whine έγινε επιστροφή και πήρα τα χρήματα πίσω. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2015 από idonthave
HellhammeR Απρίλιος 5, 2015 #2 Απρίλιος 5, 2015 νομίζω οτι απάντησες μόνος σου MSI ή gigabyte g1 πάρε. 2
cyberdyne Απρίλιος 6, 2015 #4 Απρίλιος 6, 2015 Από πλευράς msi 970 gaming, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, ήσυχη και κρύα.
idonthave Απρίλιος 6, 2015 Author #5 Απρίλιος 6, 2015 (edited) Μέχρι στιγμής απ'αυτά που έχω διαβάσει εδώ και σε ξένα φόρουμ οι υλοποιήσεις της gigabyte ( g1) και msi (gaming) είναι απ'τις καλύτερες.Αλλά gigabyte hardware (γενικά είναι απ'τις τελευταίες μου επιλογές, όπως και sapphire από πλευράς amd) δεν αγοράζω λόγω θεμάτωνπου είχα παλαιότερα. Η Msi λόγω τιμής μου έχει ''μπει'' στο μάτι αλλά χάθηκε να βάλουν ένα backplate! *Cyberdyne η συσκευασία της είχε ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα? H asus είναι κατά 20€ ακριβότερη, έχει backplate, δεν είναι η strix έκδοση (έχει το παλιό σύστημα ψύξης όπως την 780), θα έχει λογικά και καλύτερο οverclock (10 phase) ως προς την strix.*αρνητικά - δεν έχει 0db (απ'όσο έχω καταλάβει)- δεν υπάρχει κάποιο review, ελάχιστες πληροφορίες που βρήκα εδώ και εδώ Γενικά ακόμα να πέσει η τιμή της (θα μου πείτε για την ισοτιμία, οκ αλλά..) λόγω του ότι και η amd έχει αργήσει να βγάλει κάποια κάρτα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από idonthave
cyberdyne Απρίλιος 6, 2015 #6 Απρίλιος 6, 2015 (edited) Η Msi λόγω τιμής μου έχει ''μπει'' στο μάτι αλλά χάθηκε να βάλουν ένα backplate! *Cyberdyne η συσκευασία της είχε ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα? Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο. Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας. Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από cyberdyne 3
Ripper18 Απρίλιος 6, 2015 #7 Απρίλιος 6, 2015 Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο. Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας. Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο.... Καλοριζικιά ,απο το e-shop την πήρες;Εχει κουπονι για το witcher; 1
cyberdyne Απρίλιος 6, 2015 #8 Απρίλιος 6, 2015 Την πήρα από visionstudio. Παιχνίδι δεν είχε τότε, πρόλαβα ψιλοκαλη τιμη όμως, γιατί η ισοτιμία μα ς έχει σκίσει!
idonthave Απρίλιος 7, 2015 Author #9 Απρίλιος 7, 2015 Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο. Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας. Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο.... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες 1
Recommended Posts