Jump to content

Αγορά gtx970 Asus-Msi

idonthave

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται να αγοράσω την 970 (μιας και η amd αργεί προς το παρόν να βγάλει κάτι, και  σ'αυτήν την κατηγορία θα είναι rebrands).

Οθόνη 1920χ1080, παιχνίδια gta V - dead island (αν βγάλει κανένα καινούργιο) - dying light κτλ. (φίλτρα τέρμα max δεν μ'απασχολούν).

Είμαι ανάμεσα στις εξής:

1) Msi 970 OC από msystems και δώρο το παιχνίδι στα 395€ (με την πώληση του game θα μου βγει 365-375€) αλλά μου 

φαίνεται πλαστικούρα...

οπότε είμαι 50/50 ανάμεσα στις παρακάτω και περισσότερο προς asus

2) Msi 970 gaming από eshop στα 399€ 

3) Asus 970 Black (δεν είναι η Strix) από mgmanager στα 420€

*Όταν είχαν πρωτοβγεί, είχα πάρει 970 strix και μετά από 2 κομμάτια με coil whine έγινε επιστροφή και πήρα τα χρήματα πίσω.

Μέχρι στιγμής απ'αυτά που έχω διαβάσει εδώ και σε ξένα φόρουμ οι υλοποιήσεις της gigabyte ( g1) και msi (gaming) είναι απ'τις καλύτερες.

Αλλά gigabyte hardware (γενικά είναι απ'τις τελευταίες μου επιλογές, όπως και sapphire από πλευράς amd) δεν αγοράζω λόγω θεμάτων

που είχα παλαιότερα.

Η Msi λόγω τιμής μου έχει ''μπει'' στο μάτι αλλά χάθηκε να βάλουν ένα backplate! 

*Cyberdyne η συσκευασία της είχε ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα?

H asus είναι κατά 20€ ακριβότερη, έχει backplate, δεν είναι η strix έκδοση (έχει το παλιό σύστημα ψύξης όπως την 780), θα έχει λογικά και 

καλύτερο οverclock (10 phase) ως προς την strix.

*αρνητικά 

- δεν έχει 0db (απ'όσο έχω καταλάβει)

- δεν υπάρχει κάποιο review, ελάχιστες πληροφορίες που βρήκα εδώ και εδώ

Γενικά ακόμα να πέσει η τιμή της (θα μου πείτε για την ισοτιμία, οκ αλλά..) λόγω του ότι και η amd έχει αργήσει να βγάλει κάποια κάρτα.

Η Msi λόγω τιμής μου έχει ''μπει'' στο μάτι αλλά χάθηκε να βάλουν ένα backplate! 

*Cyberdyne η συσκευασία της είχε ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα?

Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο.

Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας.

Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο....

post-50599-0-90962700-1428342023_thumb.j

post-50599-0-84487300-1428342054_thumb.j

post-50599-0-34173900-1428342095_thumb.j

post-50599-0-23134800-1428342152_thumb.j

post-50599-0-71274500-1428342207_thumb.j

post-50599-0-11407800-1428343024_thumb.j

Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο.

Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας.

Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο....

Καλοριζικιά :D  :D  ,απο το e-shop την πήρες;Εχει κουπονι για το witcher; 

Την πήρα από visionstudio. Παιχνίδι δεν είχε τότε, πρόλαβα ψιλοκαλη τιμη όμως, γιατί η ισοτιμία μα ς έχει σκίσει! :)

Η κάρτα μέσα στο κουτί της, είναι και μέσα σε αντιστατική ζελατίνα η οποία είναι κλειστή με αυτοκόλλητο.   Ορίστε και φώτο της συσκευασίας-κάρτας-ζελατίνας.   Πάντως πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου. Για το backplate έχεις απόλυτο δικιο....

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)  

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.