pgetsos Απρίλιος 5, 2015 #21 Απρίλιος 5, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποιο με 8gb RAM μέχρι 500+- 30€? Ψάχνει ένας φίλος με κύρια χρήση ίντερνετ και matlab. Μην ανοίγω νέο θέμα για σχεδόν ίδιο budget [emoji14]
eddie1996 Απρίλιος 5, 2015 Author #22 Απρίλιος 5, 2015 Παιδιά κοιτάξτε απλά.1)Δεν είπα ότι χάλασε η dell αλλά το δικό μου παρουσίασε βλάβη μετά από 3,5 χρόνια με πολύ ώρα λειτουργία καθημερινά και κυρίως τα σ/κ. Αν και τα καινούργια που τα είδα μου φάνηκαν καλύτερα από μεριά κατασκευής. Πριν από αυτά που είχαν βγει 4 χρόνια.2)Σκέφτομαι να πάω στο dell αυτό που μου πρότεινε ο φίλος καθώς δεν το είχα προσέξει και είπα μιας που είναι 5ης γενιάς ας υπερβώ. Περιμένω και άλλες προτάσεις δεν βιάζομαι λόγω πάσχα!!Ευχαριστώ.
deninho Απρίλιος 5, 2015 #23 Απρίλιος 5, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποιο με 8gb RAM μέχρι 500+- 30€? Ψάχνει ένας φίλος με κύρια χρήση ίντερνετ και matlab. Μην ανοίγω νέο θέμα για σχεδόν ίδιο budget [emoji14] Να ανοίξεις καινούριο θέμα, για σχεδόν ίδιο budget και για διαφορετική δουλειά. Τσάμπα είναι, και δε χαλάς το θέμα του άλλου φίλου
pgetsos Απρίλιος 5, 2015 #24 Απρίλιος 5, 2015 Να ανοίξεις καινούριο θέμα, για σχεδόν ίδιο budget και για διαφορετική δουλειά. Τσάμπα είναι, και δε χαλάς το θέμα του άλλου φίλου Έχεις ένα δίκιο σε αυτό... [emoji14] 2
eddie1996 Απρίλιος 6, 2015 Author #25 Απρίλιος 6, 2015 Παιδιά για αυτό τι λέτε? http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-250-(i3-4005u-4gb-500gb)-me-3-chronia-en Έναντι του toshiba?
Recommended Posts