Bonito Απρίλιος 10, 2015 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 με τα 400 που χρειαζεσαι για ps4 και 2 χειριστηρια, παιρνεις PS3 και μια μεταχειρισμενη flat 32-αρα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 14, 2015 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2015 Όχι ρε. Δεν είναι για μένα η κονσόλα. Για τα ανήψια μου θέλω να την πάρω για το καλοκαίρι, αλλά το κακό είναι πως πρέπει να τους πάρω και τηλεόραση τελικά. Why not a Wii U? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 17, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Τελικά αποφάσισα να τους πάρω το PS4 με 2ο controller. Για πείτε για τα παιχνίδια.Θέλω να τους πάρω 2-3 τίτλους να έχουν να ασχοληθούν.Τι προτείνετε;Ηλικίες είπαμε είναι 9 και 7. Σκεφτόμουν το τελευταίο Assassins Creed (γιατί το γουστάρει ο μεγάλος), το GTA V και το Grand Turismo 6.Από τα 2 πρώτα, παίζει κάποιο σε διπλό (δηλαδή δύο παίκτες ταυτόχρονα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 17, 2015 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 (edited) Gran Turismo , Minecraft , Tomb Raider ή Wolfenstein Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από SpirosKGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2015 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Το Ps4 παίζει gran turismo 6; Εχω χάσει επεισόδια ή έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 17, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 (edited) Το Ps4 παίζει gran turismo 6;Εχω χάσει επεισόδια ή έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα εδώ; Κάνω λάθος; Έτσι δεν ήταν από παλιά;Grand Turismo στο PS και Forza Motorsport στο Xbox. To κόλλημα μου είναι το GTA V. Θα προτιμούσα κάποιο που να παίζει διπλό για την ηλικία τους.Ξέρω πως το GT6 παίζει διπλό. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2015 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 (edited) Κάνω λάθος; Έτσι δεν ήταν από παλιά;Grand Turismo στο PS και Forza Motorsport στο Xbox.To κόλλημα μου είναι το GTA V. Θα προτιμούσα κάποιο που να παίζει διπλό για την ηλικία τους.Ξέρω πως το GT6 παίζει διπλό.Εγώ ξέρω ότι gran turismo δεν υπάρχει ακόμα για το ps4, το 6 βγήκε για το ps3. Και ίσως φέτος ίσως του χρόνου θα βγει το 7 για ps4Το xbox one έχει κιόλας 2 forza, το motorsport και το horizon.Edit όχι τίποτα άλλο, μην παραγγείλεις τίποτα μαι μείνεις με το gt6 στο χέρι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 17, 2015 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 (edited) OK, όντως δεν το ήξερα αυτό. Κανένα παιχνίδι θα πεις; Για πείτε για τα παρακάτω: Assassins Creed Unity (παίζει διπλό), Lara Croft and the Temple of Osiri και χρειάζομαι και κάποιο racing λογικά.To DriveClub είναι καλό;Εντάξει δεν ψάχνω καθαρό simulation. Βασικά διαβάζοντας βλέπω πως το PS4 τον πίνει κρύο. Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια coop. Τα περισσότερα είναι με online multiplayers. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2015 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 OK, όντως δεν το ήξερα αυτό. Κανένα παιχνίδι θα πεις;Για πείτε για τα παρακάτω:Assassins Creed Unity (παίζει διπλό), Lara Croft and the Temple of Osiri και χρειάζομαι και κάποιο racing λογικά.To DriveClub είναι καλό;Εντάξει δεν ψάχνω καθαρό simulation.Δεν έχω προτείνει γιατί δεν ξέρω κανένα splitscreen racing στο ps4! Ούτε το drive club έχει... Το splitscreen στην νέα γενιά δεν είναι και τόσο σημαντικό φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Απρίλιος 17, 2015 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 (edited) @jax7480, τα δικά μου πάντως σε coop έχουν κολλήσει με τα lego batman series.....Αυτά παίζουν και προχωράνε τις αποστολές και εγώ παίζω για το 100 % completion!.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από TaZerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 17, 2015 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Κοίτα που εκεί που το πήρα απόφαση, θα πάω τώρα για PS3... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 17, 2015 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις αλλά για ηλικίες 7 και 9 δηλαδή 1η και 3η δημοτικού παιχνίδια όπως τα Assassin's Creed και GTA V (ειδικά αυτό) δεν είναι απαγορευτικά ως πολύ βίαια. Το Grand Turismo είναι πολύ sim για να το εκτιμήσουν. Προσωπικά θα πρότεινα το Trine 2 (παίζει διπλό), το Plants vs Zombies (επίσης παίζει διπλό) και κάποιο ποδοσφαιράκι/μπασκετάκι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Απρίλιος 17, 2015 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Σκέψου και το ps move. Έχει πολύ ωραία παιχνιδάκια για μικρά παιδιά (sport champions,start the party) Tα ξαδέρφια μου που ναι 16 και 14 ακόμα τρελαίνονται όταν έρχονται και παίζουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 17, 2015 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Στη θεση σου θα αγοραζα wii u. Εχει πιο πολλα παιχνιδια παιδικα και θα σου βγει και πιο οικονομικα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 20, 2015 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 (edited) Σε ps3 καταπληκτικο για 1-4 ατομα ειναι το Little Big Planet 2. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2015 από Bonito 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Απρίλιος 23, 2015 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) Μετα απο σχετικη συζητηση με τους γονεις των μικρων και αφου το παλεψα αρκετα τελικα τους αγορασα χθες και τους 2 απο ενα δικο τους ποδήλατο. Ενα 24αρι mountain για τον μεγαλο και ενα 20αρι mountain για τον μικρο. Μαζι με τα κρανακια τους, τα φωτακια κτλ. εδωσα τα ιδια λεφτα με το PS4 αλλα τωρα που ειναι καλοκαιρι θα το γουσταρουν και πιο πολυ. Ηδη εκαναν χθες τις πρωτες βολτες και μπηκαν ψωφιοι στο σπιτι για φαΐ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από jax7480 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 23, 2015 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Κατα την προσωπικη μου αποψη πολυ προτιμοτερη και σοφοτερη η τελικη επιλογη! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts