Jump to content

Γνωριζει κανεις για Online πανεπιστημια?

abarth

Recommended Posts

Ειχα βρει ενα στο Phoenix αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν πολυ ενδιαφερον ... σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα...

Αν γνωριζει κανεις κατι θα επιθυμουσα να αφησει καποιο μηνυμα :)

εχμ, εννοω για σπουδες online ... με ενδιαφερει κυριως οτι εχει να κανει με πληροφορικη και καλο θα ηταν να ειναι δημοσια (με πληρωμη βεβαια αλλα να ανγνωριζονται Ελλαδα) ... εχω ηδη πτυχιο οδοντιατρικης (απο Ελλαδα) αλλα η γνωση ειναι παντα καλο.. και επιπλεον σε κατι που ηδη ασχολουμαι ειναι καλο να εχω και κανενα πτυχιο-χαρτι :) ....

εχμ ειμαι στο ΕΑΠ αλλα στο Φυσικων Επιστημων. Για πληροφορικη κυριως με ενδιαφερει και φυσικα μονο το εξωτερικο εχει σοβαρες πιθανοτητες, Ελλαδα στο ΕΑΠ με 1/12 πιθανοτητες ειναι καπως ματαιο.

Οσο για το οτι βγηκες επιλαχουσα Πασχαλια παιζει πολυ μικρο ρολο. Καταρχην εξαρταται τι αριθμος εισαι.Και φυσικα μην περιμενεις να μην δηλωθουν πολλοι, αν εισαι (για πληροφορικη) εως 1050 αντε ισως εχεις ελπιδες αλλιως χλωμοτατο το κοβω...

τεσπα.. το ψαχνω ακομα για Ανοιχτο Πανεπιστημιο εξωτερικου...αν βρειτε κατι , εδω ειμαι :)

Το ξερω οτι παιζει μικρο ρολο ,απλα το ανεφερα σαν παραδειγμα οτι δεν ειναι αδυνατον, αλλα απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει πασο .

το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο .δες τις απαντησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.