Nikitas Papatsos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2015 Παιδια γνωριζει κανεις πως κανουμε εγκατασταση ενα SPDIF Καλωδιο ( Οπτικη ινα ) ?Την εχω συνδεση με την καρτα ηχου και με το Subwoofer και οταν παω στον πινακα ελεγχου -> ηχος , μου βγαζει στο μενου SPDIF out μαζι με ολες τις υπολοιπες εξοδου ηχου. Το παταω να ειναι προεπιλογη και δεν βγαινει ηχος απο τα ηχεια.Το μονο που εχω συνδεσει στη καρτα ηχου ειναι την οπτικη ινα και εχω κανει και restart το pc . .Τι πρεπει να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Απρίλιος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 (edited) Παιδια γνωριζει κανεις πως κανουμε εγκατασταση ενα SPDIF Καλωδιο ( Οπτικη ινα ) ?Την εχω συνδεση με την καρτα ηχου και με το Subwoofer και οταν παω στον πινακα ελεγχου -> ηχος , μου βγαζει στο μενου SPDIF out μαζι με ολες τις υπολοιπες εξοδου ηχου. Το παταω να ειναι προεπιλογη και δεν βγαινει ηχος απο τα ηχεια.Το μονο που εχω συνδεσει στη καρτα ηχου ειναι την οπτικη ινα και εχω κανει και restart το pc . .Τι πρεπει να κανω ?Εχεις την ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης η δικια σου κουμπωμενη επανω στην μητρικη?Βασικα και στις 2 περιπτωσεις βαλε τους οδηγους. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2015 από Worldwide Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Απρίλιος 5, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Τι τυπος καρτας ηχου ειναι, και τι τυπος ειναι το subwoofer? Βγαλε και φωτο με τις συνδεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Στο πρόγραμμα αναπαραγωγής που χρησιμοποιείς έβαλες στα options/preferences του σαν έξοδο την οπτική ? τι προσπαθείς να αναπαράγεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas Papatsos Απρίλιος 7, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Η καρτα ηχου ειναι η Creative Sc Soundblaster Audigy 5 RX και τα ηχεια ειναι τα Logitech-z906 , στον πινακα ελεγχου στον ηχο βαζω προεπιλεγμενη εξοδο για ολα τα μεσα το "SPDIF OUT" και δεν βγαινει ηχος ... θα εξετασω το γεγονος πως η οπτικη ινα ειναι Turbo X και θα δω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 7, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Ξαναλέω... στο πρόγραμμα που χρησιμοποείς έχεις βάλει στα options την S/PDIF ? Τι αναπαράγεις ? Μουσική ? Ταινία ? ( μέσω S/PDIF δεν μπορείς να αναπαράγεις ήχο κωδικοποίησης Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts