Jump to content

Νερο??? υδροψυξης....

blade_pan

Recommended Posts

Βλεπω κατι παλικαρια που βαζουν στις υδροψυξεις τους κατι πρασινα υγρα...

Τι ειναι αυτα και απο που μπορω να προμηθευτω....

Διοτι μετα απο 2 μηνες το δικο μου νερο εγινε κιτρινο....

Tα πράσινα υγρά είναι UV active και φοσφορήζουν με τις αντοίστηχες λάμπες!

Το δηκό σου νέρο μάλλον θέλει άλλαγμα!

Για το που θα τα βρείς δεν είμαι σύγουρος αλλά άμα κάνεις μια έρεβνα στο net όλο και κάτι θα βρεις!

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 05:22]

Βρωμιάρηηηηηηη

Αρχική απάντηση από bZrOo [Σήμερα, στις 09:50]

Που ξέρεις άμα δοκιμάζεις και εσύ με μια UV λάμπα ίσως έχει γίνει και εσένα UV Reactive το νερό σου :shifty:

Πω πω με κοροιδευουν.....:o

Οταν λεω οτι εγινε κιτρινο δεν εννοω το νερο...αλλα οι σωληνες:turn: και ηλπιζα πως αν βαλω πρασινο δεν θα εχω τετοι προβλημα...;)

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:51]

Πω πω με κοροιδευουν.....:o

Οταν λεω οτι εγινε κιτρινο δεν εννοω το νερο...αλλα οι σωληνες:turn: και ηλπιζα πως αν βαλω πρασινο δεν θα εχω τετοι προβλημα...;)

Αν βάλεις πράσινο θα έχεις αντίστοιχο αποτέλεσμα (χρωματισμό του σωλήνα)

Κοίτα και το πράσινο παραφλού στον δικό μου σωλήνα :cry: (δεν ξέρω τι παίζει με UV πρόσθετα)

post-1892-1416071457,6248_thumb.jpg

Αυτό φίλτατε blade_pan είναι UV reactive πρόσθετο που έχει βάλει ο κύριος στο w/c του.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως έχει καταφέρει και φωσφορίζει τόσο πολύ και την μέρα

είναι UV reactive επιπρόσθετο βγαίνει σε 3 χρώματα που έχω βρει εγώ κόκκινο πρασινο μπλέ αν σ ενδοιαφέρει τα έχω so πμ me :) ενα μπουκαλάκι ειναι 50ml και με 5-6 σταγόνες σου κάνει ενα ποτήρι νερό αντίστοιχο χρώμα :-) οσο πιο πολύ βάζει τόσο πιο έντονο γίνεται..και αν βάλεις συνδυασμό πετυχαίνεις διάφορα χρώματα :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.