blade_pan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 Βλεπω κατι παλικαρια που βαζουν στις υδροψυξεις τους κατι πρασινα υγρα...Τι ειναι αυτα και απο που μπορω να προμηθευτω....Διοτι μετα απο 2 μηνες το δικο μου νερο εγινε κιτρινο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Tα πράσινα υγρά είναι UV active και φοσφορήζουν με τις αντοίστηχες λάμπες!Το δηκό σου νέρο μάλλον θέλει άλλαγμα!Για το που θα τα βρείς δεν είμαι σύγουρος αλλά άμα κάνεις μια έρεβνα στο net όλο και κάτι θα βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Βρωμιάρηηηηηηη Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Δεκέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Που ξέρεις άμα δοκιμάζεις και εσύ με μια UV λάμπα ίσως έχει γίνει και εσένα UV Reactive το νερό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Μπορείς να διαλύσεις μελάνι από ένα μαρκαδόρο υπογράμμισης στο νερό και με μια uv λάμπα να έχεις το σχετικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 05:22] Βρωμιάρηηηηηηη Αρχική απάντηση από bZrOo [Σήμερα, στις 09:50] Που ξέρεις άμα δοκιμάζεις και εσύ με μια UV λάμπα ίσως έχει γίνει και εσένα UV Reactive το νερό σου Πω πω με κοροιδευουν..... Οταν λεω οτι εγινε κιτρινο δεν εννοω το νερο...αλλα οι σωληνες:turn: και ηλπιζα πως αν βαλω πρασινο δεν θα εχω τετοι προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Δεκέμβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:51] Πω πω με κοροιδευουν..... Οταν λεω οτι εγινε κιτρινο δεν εννοω το νερο...αλλα οι σωληνες:turn: και ηλπιζα πως αν βαλω πρασινο δεν θα εχω τετοι προβλημα... Αν βάλεις πράσινο θα έχεις αντίστοιχο αποτέλεσμα (χρωματισμό του σωλήνα) Κοίτα και το πράσινο παραφλού στον δικό μου σωλήνα :cry: (δεν ξέρω τι παίζει με UV πρόσθετα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 22, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Δεν λεω για τετοιο πρασινο αλλα για κατι σαν αυτο (post 189) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Δεκέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αυτό φίλτατε blade_pan είναι UV reactive πρόσθετο που έχει βάλει ο κύριος στο w/c του.Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως έχει καταφέρει και φωσφορίζει τόσο πολύ και την μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Δεκέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 είναι UV reactive επιπρόσθετο βγαίνει σε 3 χρώματα που έχω βρει εγώ κόκκινο πρασινο μπλέ αν σ ενδοιαφέρει τα έχω so πμ me ενα μπουκαλάκι ειναι 50ml και με 5-6 σταγόνες σου κάνει ενα ποτήρι νερό αντίστοιχο χρώμα :-) οσο πιο πολύ βάζει τόσο πιο έντονο γίνεται..και αν βάλεις συνδυασμό πετυχαίνεις διάφορα χρώματα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Εμενα οι σωληνες αρχιζουν και περνουν μια ελαφρια γαλαζια αποχρωση. Το νερο στο τανκ ομως ειναι ακομα νορμαλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.