Nikitas Papatsos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2015 (edited) Παιδια εχω θεμα ...πειρα αυτη την καρτα ηχου CREATIVE SC SOUNDLASTER AUDIGY RX και μου εχει γα***** το συμπαν ....μολις εκανα install τους drivers εκανα επανεκκινηση το pc ... ΚΑΙ ΔΕΝ BOOTARE !!μπηκα στα ms dos και ειδα πως ( προφανως εξαιτιας των drivers ) το pc bootare απο εναν εικονικο σκληρο δισκο << x: >> ... προσπαθησα να κανω delete τους drivers της creative απο τα dos αλλα δεν με αφηνε -.- ... αναγκαστηκα να κανω επαναφορα συστηματος και μολις ξανακανα install τους drivers παλι τα ιδια ..... 8 ωρες μου πειρε η μαλ**** Ξερει κανεις τι μπορω να κανω την τυχη μου μεσα ? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2015 από rastafari Επεξεργασία topic title Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Απρίλιος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Πολυ απλα δεν περνας τους official drivers, ψαξε λιγο στο google, PAX Drivers for audigy RX (PAX_Audigy_ALL_OS_Driver_2014_V1.00) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas Papatsos Απρίλιος 3, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Ειναι οι drivers απο το πακετο ειναι σε cd .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Απρίλιος 4, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Οι τίτλοι που βάζουμε στα θέματα μας καλό είναι να είναι πιο κατατοπιστικοί για να μπορούν να μας βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν. Επίσης βλέπω οτι σε έχουν πιάσει πολλά bad word filters και ανησυχώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas Papatsos Απρίλιος 4, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 rastafari εγω εχω βαλει τα filters , ξερω οτι δεν ειναι καλο να λεγονται τετοια πραγματα σε σοβαρα forums , αλλα αναγκαστηκα να κανω format το pc επειδη η καρτα ηχου ειναι bugarismenh ... ειναι πολυ εκνευριστηκο να ξεκινας παλι απο την αρχη επειδη αγορασες μια καρτα ηχου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 http://danielkawakami.blogspot.gr/2015/04/sb-audigy-series-support-pack-53.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts