liangour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 (edited) Θέλω να πάρω ένα dualsim smartphone δώρο για την κοπέλα μου μέχρι 170 ευρώ αυστηρά.Λέω 170 γιατί αρχικά για 150 ήταν το σχέδιο αλλά λέω να κάνω την υπέρβαση στα 170 γιατί εκεί παίζουν τα lumia 730 και moto g (2014) Ποιο κατά τη γνώμη και εμπειρία σας είναι καλύτερο;Υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη εναλλακτική; Να συμπληρώσω ότι δεν με ενδιαφέρουν κινέζικα από διάφορα site μιας και η αγορά θα γίνει από ελληνικό κατάστημα.Δεν έχω καμιά τρελή απαίτηση σε αυτά τα λεφτά εκτός από το να βγάζει άνετα τη μέρα και να μην είναι σαν το nexus 5 φίλου μου που κυκλοφορεί παντού με φορτιστή. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2015 από liangour Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Moto G 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Απρίλιος 2, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Moto G Ο λόγος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Απρίλιος 2, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Είναι δύο διαφορετικά λειτουργικά οπότε είναι ανάλογα για τι χρήση το θέλει.. Αν θέλει εφαρμογές Παιχνίδια κτλ τότε android αν το θέλει μόνο για τηλέφωνο και μηνύματα Windows phone.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Στα χρήματα αυτά πιο πλήρης συσκευή είναι το moto g. Καλά τα windows phone αλλά ακόμη έχουν δρόμο...Μπορείς να δεις και το lg g2 mini νομίζω 145 ευρώ έχει, ίδιο σε specs με το moto g απλά με μεγαλύτερα κατα 400 mah περίπου μπαταρία και μικρότερη ανάλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Απρίλιος 3, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Αν το τηλέφωνο ήταν μόνο για μηνύματα και τηλέφωνα δε θα γινόταν καν συζήτηση για smartphone. H χρήση που το θέλει είναι να τρέχει mail,fb,viber,internet,χάρτες ικανοποιητικά καικυρίως να ναι dual sim,να βγάζει καλές φωτογραφίες και να βγάζει άνετα τη μέρα από άποψη μπαταρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 3, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Lumia από εμένα. Ειδικά αν δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί και πολύ. Out of the box ανώτερα τα windows phone, και κάνουν και αυτά που θέλεις.Αν θέλει να έχει ποικιλία σε παιχνίδια, τότε android ο μόνος δρόμος. Για τις χρηστικές εφαρμογές λίγο πολύ δεν υστερούν πλέον το Wp. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsiliha Απρίλιος 3, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Εγώ επιλέγω moto g 2ης γενιάς αλλά και της πρώτης λόγω δυνατότητας αναβάθμισης του συστηματος στην τελευταια εκδοση. Χθες, τα moto 1ης γενιάς αναβαθμίζονται κατευθείαν σε Android 5.1 lollipop. http://www.androidmagazine.gr/first-generation-moto-x-g-e-will-update-to-lollipop-5-1/Αυτό είναι σημαντικό γιατί η τελευταια εκδοση Android συμβάλει στο να κανει το συστημα να είναι πιο γρήγορο,πιο σταθερό,καλύτερη διαχείριση πόρων,εξοικονομώντας μπαταρία. Για να μη το ξεχάσω, τα moto g τρέχουν καθαρό android χωρίς bloatware οποτε η εμπειρία χρήσης είναι εκπληκτική. Το moto g το έχω συστήσει σε κοπελα και την έχει καταβρει. Οποτε πήγαινε για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 3, 2015 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 730. Ας έχει lollipop το MotoG2014. Eίναι φρικαλέα unpolished σε σχέση με το 730 που έχει και windows 10 προ των πυλών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts