Vasilis 07 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 Είχα γύρω στο 2μηνο να ανοίξω το case (από όταν έβαλα την 970) και μιας και είχα χρόνο σήμερα είπα να το καθαρίσω λιγάκι.Παρατήρησα ότι η Corsair H110 η μια από τις 2 σωληνώσεις της έχει εμφανίσει μια κιτρινιίλα.Να σημειώσω ότι την εγκατέστησα αρχές Οκτωβρίου. 6 μήνες και εμφάνισε τέτοιο θέμα ? Να είναι θέμα διαρροής ?
HellhammeR Απρίλιος 2, 2015 #2 Απρίλιος 2, 2015 μήπως είναι απο σκόνη? Δοκίμασες να την καθαρίσεις με λίγο υγρό κομμάτι χαρτί ?
Vasilis 07 Απρίλιος 2, 2015 Author #3 Απρίλιος 2, 2015 Σκόνη δεν είναι.Πέρασα το σημείο με στεγνή χαρτοπετσέτα και δεν λέρωσε καθόλου. Πάντως ότι έγινε έγινε το τελευταίο διάστημα γιατί αν ήταν θα το είχα δει.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now