Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2015 υπάρχει νας το οποίο να μπορείς να βγάζεις του δίσκους από αυτό και να τους βάζεις στο πισι και να παίζουν ?? στα περισσότερα που έχω δει δεν γίνεται . έχεις κανείς υπόψην του κάτι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Απρίλιος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Δεν είναι θέμα NAS, είναι θέμα RAID. Αν δεν ενεργοποιήσεις το RAID (ασφάλεια δεδομένων), γίνεται (σχεδόν) σε όλα τα NAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Απρίλιος 2, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 hard drive format ext3 γράφει σε ένα το οποίο είναι διαφορετικό από το ntfs . είσαι σίγουρος ότι γίνεται ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Απρίλιος 2, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 hard drive format ext3 γράφει σε ένα το οποίο είναι διαφορετικό από το ntfs . είσαι σίγουρος ότι γίνεται ??To ext3 είναι ένα linux filesystem. Μπορεί πανεύκολα να διαβαστεί σε έναν υπολογιστή με linux ή, λίγο πιο δύσκολα, σε windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Απρίλιος 2, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 άρα δεν μπορώ να το διαβάσω απευθείας στο πισι εάν το βάλω σε μια θύρα σατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Απρίλιος 2, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 άρα δεν μπορώ να το διαβάσω απευθείας στο πισι εάν το βάλω σε μια θύρα σατα.Μπορείς. Στα windows δεν μπορείς. Τα πισι δεν είναι (μόνο) windows. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Απρίλιος 2, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 ή φτιαχνεις ενα usb stick με live linux, ωστε να μπουταρει κατευθειαν εκει, χωρις να κανει εγκατασταση το λειτουργικο, και το χρησιμοποεις αν θελησεις να δεις τους δισκους του νας απο το pc σου. Ειναι κατι παρα πολυ ευκολο. Απο τη στιγμη που βαλεις τους σκληρους στο νας δεν υπαρχει λογος να τους βγαλεις ομως, εκτος αν χαλασει το νας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 3, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Εγω σε κάθε περιπτωση θα προτιμουσα να το κανω δικτυακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Απρίλιος 4, 2015 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Υπάρχει ένα free utility όπου μπορείς να το κάνεις αυτό.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι.Αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Απρίλιος 4, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 νομίζω ότι είναι read only . δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις ούτε κοπυ ούτε παστε ??? και το βλέπεις από τα παράθυρο των windows 7 στους δίσκους ή από ξεχωριστό παράθυρο του προγράμματος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts