invictus7 Απρίλιος 30, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 Η' δεν ειναι καλες οι φωτο η΄ εχεις πεσει στο καλυτερο μονιτορ που εβγαλε η dell.(Εκτος αν πρεπει να με κοιταξει οφθαλμιατρος).Απο απου εκανες την αγορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 3, 2015 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2015 (edited) Πολύς ντόρος για αυτήν την οθόνη. Άκουγα καλά λόγια. Πρέπει να την έχει πάρει ο μισός πλανήτης. Αποφάσισα λοιπόν να την πάρω και εγώ. Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και την EIZO FORIS 2434. Την αγόρασα στις 26-3. Αν ανέβαινε το θέμα νωρίτερα θα έπαιρνα την EIZO. Τέτοια προβλήματα που αναφέρονται δεν έχω βέβαια. Προς το παρόν τουλάχιστον. Όμως και η δικιά μου έχει τα εξής. Τα bezel αριστερα δεξιά και κάτω σε κάποια σημεία είναι κολημμένα με το Panel σε άλλα όχι. Το panel στην κάτω μεριά φαίνεται να έχει μια πολύ ελαφριά κλίση, δύσκολα την ξεχωρίζεις, αλλά το πρόσεξα. Αυτά τα παρατήρησα πριν από 2 εβδομάδες και μόλις σήμερα είδα το θέμα. Αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον είμαι τυχερός. Να ρωτήσω κάτι όμως σχετικά με την εγγύηση. Την αγόρασα από το e-shop. Επειδή το e-shop δίνει πιστωτικό γενικά αν την πάω πίσω μπορώ να έχω αυτό το πιστωτικό ή δεν έχει το σχέση το e-shop στην περίπτωση με τις dell οθόνες και ότι αποφασίσει η Dell? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 3, 2015 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2015 Tην δήλωσες στο site της dell? Αυτή που έχω τώρα είναι οκ, αλλά έχω και μία σφραγισμένη στο κουτί να περιμένει. Μωρέ λες; ΥΓ. Ποιός σου πρότεινε την U2414 έναντι της Foris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 3, 2015 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2015 (edited) Δεν μου πρότεινε κανένας. Από διάφορα reviews αλλά και από εδώ μέσα δεν είχα ακούσει αρνητικά. Δεν τη δήλωσα ακόμα. Αν είχα σφραγισμένη θα την γύριζα πίσω. update: μόλις δηλώθηκε Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Μάϊος 4, 2015 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2015 μάλλον είμαι ο μοναδικός που δεν εχω πρόβλημα με τιν u2414h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Μάϊος 4, 2015 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2015 (edited) me too Κανένα θέμα Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2015 από Nemesis89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 6, 2015 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Και η δεύτερη κομπλέ! 2/2 είμαι, τρίτη δεν παίρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 18, 2015 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 Και η δεύτερη κομπλέ! 2/2 είμαι, τρίτη δεν παίρνω. lol. Θα πάρω και τρίτη τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούνιος 18, 2015 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 (edited) Σε τρώει ο @@@@λος μου φαίνεται Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2015 από pasjohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Ιούνιος 20, 2015 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2015 AMD 7970 .Έκανα δοκιμές και με διαφορετικά καλώδια hdmi και στις 2 εισόδους της οθόνης .Οι διαφορές είναι πως τα χρώματα είναι πιο πολύ κίτρινα στο hdmi , αν βάλω το standard φαίνονται οκ .Δεν ξερω αν ειναι προβλημα αυτο απλα το αναφέρω γιατι μου φαίνεται περίεργο . Δεν ειναι περιεργο, ειναι κλασικο. Οι εταιριες δεν μπαινουν στον κοπο να καλιμπραρουν για καθε εξοδο ξεχωριστα. Παντα να προτιμας την DVI, αν δεν υπαρχει που δυστυχως παει για καταργηση, η HDMI ειναι πιο αξιοπιστη απο το DisplayPort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 25, 2015 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Έκανα και εγώ αγορά εχθες από msystems και έχει παρά πολύ bleeding,πήρα τηλέφωνο το m systems και μου είπαν να επικοινώνησω με dell.Κανονικά δεν πρέπει να μου κάνουν αντικατάσταση εφόσων είναι 1 μέρας οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Σεπτέμβριος 25, 2015 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 (edited) Έκανα και εγώ αγορά εχθες από msystems και έχει παρά πολύ bleeding,πήρα τηλέφωνο το m systems και μου είπαν να επικοινώνησω με dell.Κανονικά δεν πρέπει να μου κάνουν αντικατάσταση εφόσων είναι 1 μέρας οθόνη; Ετσι θα επρεπε, αλλα δεδομενου οτι η Dell ειναι εξυπηρετικη σε τετοια θεματα, μαλλον σε συμφερει να μην τους πας κοντρα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsa-electronic Οκτώβριος 9, 2015 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 απορω πως παιρνετε τετοια μονιτορ που εχουν τοσα πολλα θεματα... ανεπιτρεπτω παντως καινουργια μονιτορ κι απο αξιοπιστη εταιρια υποτιθετε να εχουν τετοια προβληματα. θα πρεπει δηλαδη να δοκιμασεις 10 μονιτορ για να σου κατση καποιο καλο? ευχαριστω αλλα δεν θα παρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 10, 2015 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 απορω πως παιρνετε τετοια μονιτορ που εχουν τοσα πολλα θεματα... ανεπιτρεπτω παντως καινουργια μονιτορ κι απο αξιοπιστη εταιρια υποτιθετε να εχουν τετοια προβληματα. θα πρεπει δηλαδη να δοκιμασεις 10 μονιτορ για να σου κατση καποιο καλο? ευχαριστω αλλα δεν θα παρω! Συμφωνω μαζι σου οτι θα επρεπε να επιβαλλεται καλυτερος ελεγχος. Δυστυχως ομως αυτο δε γινεται απο καμια εταιρια. Οσο χρηματα και να δωσεις απο οποια εταιρια και να αγορασεις, παντα υπαρχει μια σοβαρη πιθανοτητα να σου ερθει ελλατωματικο το monitor. Για αυτο χρειαζεται καλη πολιτικη εγγυησης απο το καταστημα η / και καλη εξυπηρετηση απο την αντιπροσωπεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts