futuristic-gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 Καλησπέρα σας. Την έχει αγοράσει ένας φίλος μου και παλεύουμε τη μισή μέρα να βρούμε πως ενεργοποιείται ο 7.1 ήχος. Μέσα από τη Διαχείρηση συσκευών των Windows δεν φαίνεται τίποτα. Από το BIOS το μόνο που έχει για ήχο είναι ένας Azalia Codec σε Enabled και Disabled ο οποίος δεν δούλεψε και πάλι. Έχουμε συνδέσει 5.1 ηχεία και δεν έχουμε ήχο....Μήπως κανένας χριστιανός την ξέρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Δεκέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Δεν έχει καθόλου ήχο ή δουλεύν μόνο τα 2 ηχεία; Από οτι ξέρω απο μια ASUS P5GD1 που έχει HD AUDIO πρέπει πριν τον driver να περαστεί ένα patch για τα XP ώστε να υπάρχει υποστήριξη. Μάλλον κάπου στο CD του mobo πρέπει να υπάρχει αυτό το patch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuristic-gr Δεκέμβριος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από futuristic-gr [Χθες, στις 23:21] Μέσα από τη Διαχείρηση συσκευών των Windows δεν φαίνεται τίποτα Δεν την βλέπει καν σαν συσκευή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 είναι γνωστό πρόβλημααν δοκιμάσεις να τρέξεις κανονικά τον driver δεν δουλεύειπρέπει να πας χειροκίνητα στο folder του driver (του cd ή πιο νέου που θα κατεβάσεις - δεν έχει σημασία):Χ:\Audio\MSHDQFE\Win2K_XP\us\install.batμετά θα εγκατασταθεί σωστά ο driver και θα δουλέψει σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuristic-gr Δεκέμβριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Θα το επιχειρήσω αύριο και θα ενημερώσω... είναι πάντως παράξενο... Ολοκαίνουρια μητρική με ολοκαίνουριο (σχετικά) chipset. Έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 είναι σίγουρο ότι θα δουλέψειτην έχω σετάρει αρκετές φορές την συγκεκριμένη μητρική (την 1η φορά μου έκανε και εμένα εντύπωση - μου πήρε κανά τέταρτο μέχρι να βγάλω άκρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuristic-gr Δεκέμβριος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Είσαι online βλέπω Οκ ευχαριστώ φίλε μου να'σαι καλά! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 δεν μας είπες, ΟΚ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.