Jump to content

1000 ευρω, ψωνιστε για μενα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Απο πλαισιο επεξεργαστη

PENTIUM 4 550 (3,4GHZ) BOX 225.00 +18%=265 euro

Απο overclockers.co.uk mobo και καρτα(λογικα θα μπορεις να βρεις την ΑΒΙΤ αθηνα αλλα οχι την geforce σε XFX,αλλη μαρκα ναι)

Abit Fatal1ty AA8XE (LGA775) PCI-Express Motherboard (MB-065-AB) £164.44

XFX GeForce PCX6600 GT 128MB DDR3 TV-Out/Dual DVI (PCI-Express) - Retail £132.19

164.44+132.19=425 ευρω

Για μνημη θελει λιγο ψαξιμο..ενδεικτικα αναφερω απο πλαισιο 2Χ512 DDR-2 Pc4200(533)=250+18%=295 euro

Total=985 euro

για το CPU αν δε βρεις Wini 3500+ πας σε 3500+ 0.6 (aka SSOI). Τον 0.6 μπορείς να το δεις από την βδομάδα παραγωγής από 38 και πάνω είναι σίγουρα 0.6 για το Wini κοίτα στο step guide του Soki (αν είναι BI είναι Wini).

Αρχική απάντηση από ea6gka

ειναι δυνατον να εχουν ανακατεμενους 3500 0,13+0,09????

Δυστηχός είναι πολύ πηθανό! Οι δύο επεξεργαστές με εξέρεση την αλλαγή στο steping δεν νωμίζω να διαφέρουν εμφανησιακά κάπου αλλού...

Και δεν νωμίζω να ψάχνουν steping όταν τους βάζουν στα ράφια...

Λοιπον samsung τσιπακια φορουσε η DDR-2 που ειδα..

επισης ειδα στο pc-store την fatal1ty...ωρε μαγκα τι μπαουλοκουτο ηταν αυτο..290 ευρω ομως ειναι σκετη ταινια πορνο!

Ακομα για οποιον ενδιαφερεται για αθορυβους ποιοτικους 12αριδες το πλαισιο εχει κατι glacial tech 19db στα 7.5 ευρω πολυ κυριλε!!!!!

Λοιπον παιδες απο οτι βλεπω πρωτα θα ξεκινησουμε με τις μνημες, εχω βρει OCZ 4200 dual premium απο το γνωστο μαγαζι αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι ΟΚ στον 939, ευχαριστω πολυ τον enduracell + unstopable αλλα μηπως εχει κανεας σας αυτον το συνδυασμο ή μηπως εχει δει καπου προβλημα με τετοια συνθεση?.

αυτες ειναι http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/new-prod/ocz-pc4200-premier-dual.asp

Αρχική απάντηση από Nos-Dioεπισης ειδα στο pc-store την fatal1ty...ωρε μαγκα τι μπαουλοκουτο ηταν αυτο..290 ευρω ομως ειναι σκετη ταινια πορνο!
κάτσε γιατί δε το έπιασα για την AN8 fatal1ty μιλάς ή για την P4 δε ξέρω και γω πως τη λένε?

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:10]

Λοιπον παιδες απο οτι βλεπω πρωτα θα ξεκινησουμε με τις μνημες, εχω βρει OCZ 4200 dual premium απο το γνωστο μαγαζι αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι ΟΚ στον 939

Γιατι δεν μενεις στα παραδοσιακα TCCD που ξερεις οτι θα εισαι ΟΚ στον 939??

plat 3200rev2, plat 3700, plat 4200, Gskill, PQI turbo, Patriot XBLK. Οι τελευταιες θα σου ερθουν 260...

Παντως αν πας σε 939, η συζητηση δεν εχει πολυ νοημα...

Κανεις τον σταυρο σου και ελπιζεις να εχει ερθει κατι καλο σε μητρικη σε μια βδομαδα που θα αγορασεις... Winchester υπαρχουνε αν θελεις (περα απο τον 3500+), μαλλον για 6600GT πας αν καταλαβα καλα... Τι αλλο μενει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.