XMorsX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2015 (edited) Καλησπερα. Σε διπλανο τεχνολογικο forum, υπαρχει διαφωνια για το αν το παραπανω τροφοδοτικο μπορει να σηκωσει μια non-OCed 290. Οχι furmark και αλλα τρελα, μονο για gaming. Εγω υποστηριζω πως, παρολο που δεν ειναι ιδανικο, μπορει. Εκτος των αλλων, το επιχειρημα μου το στηριζω και σε αυτη τη λιστα: https://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cards Οριστε το PSU: http://xfxforce.com/en-us/products/ts-series-full-wired/ts-series-550w-psu-p1-550s-xxb9 44A στην +12V rail. Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας. Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 31, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 31, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Τεχνικα την σηκωνει σχετικα οριακα, αμα ομως βαλεις καποια AMD ρευματορουφηχτρα CPU .. αποκλειεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 31, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Τεχνικα την σηκωνει σχετικα οριακα, αμα ομως βαλεις καποια AMD ρευματορουφηχτρα CPU .. αποκλειεται Καλα ναι δε το συζηταω για απαιτητικο συστημα. Στη συγκεριμενη περιπτωση προκειται για ηδη υπαρχον τροφοδοτικο σε κλειδωμενο intel συστημα οπου θα αναβαθμιστει η καρτα γραφικων. Εντελως θεωρητικη η ερωτηση, δε θα αγοραστει η 290, αλλα επεσε σα θεμα συζητησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 31, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Έχω την r9 290x και έναν fx6300 σε XFX Core 650w απάνω και ~1 χρόνο περίπου τώρα δεν είχα θέμα. Βέβαια το Core είναι λίγο τουμπανάκι για τα κυβικά του, το TS δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Απρίλιος 1, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 H TS ειναι λιγο ακριβότερη σειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Απρίλιος 1, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Εχω "τρεξει" την Gigabyte R9 290 σε XFX Pro 550W χωρις κανενα θεμα. Το υπολοιπο συστημα ήταν: Intel i5 3570K, ASRock Z77E-ITX, Corsair 2x4GB 1600MHz, SSD, HDD, AIO Cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 1, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) παιδια.., μην τρελενεστε με τα W που καταναλωνουν τα συστηματα σημερα. η εξελιξη πλεον, οδηγει και τις μειωμενες καταναλωσεις..!! αν θες την δικη μου προσωπικη αποψη....., ακομα και ενα ΚΑΛΟ 450W τροφοδοτικο, μπορει να σηκωσει ενα συστημα σαν αυτο που αναφερεις -3570, 290, 8gb- σε DEFAULT εννοειται χρονισμους (ειδικα με ΙΝΤΕΛ).εκει βεβαια, ισως εισαι οριακα, αλλα στο 550, με τιποτα....!!!!! αν βαζεις τους online PSU calculators, να υπολογισεις καταναλωση συστηματος, να ξερεις οτι δινουν παραπανω W, για λογους ασφαλειας. επειδη υπαρχουν και τροφοδοτικα που ειναι ονομαστικα 600W αλλα στην πραξη 400.....!!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από cabdik Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Απρίλιος 1, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Αν μετρήσεις πραγματική κατανάλωση , πλεον πιστευω ισως κανενα απλο pc ,με στοκ ρολόγια δηλαδή και μονη κάρτα ,δεν περνάει τα 500w κατανάλωσης ,και ακομα πιο κατω .Απλα περνεις το κατι παραπάνω και γιατί οι κατασκευαστές ειναι μουφατζηδες ,στις φτηνές σειρές ειδικα , και επειδη η διαφορά σε € ειναι μικρή Αν πήγαινες και καλα για full efficiency ,πιστευω εκεί στα 550 w θα ήσουν κομπλέ ,με ενα ποιοτικό τροφοδοτικο τουλαχιστον gold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 2, 2015 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 500W...? πολλα λες..! συνηθως ειναι κατω απο 400, ακομα και με τις κορυφαιες καρτες γραφικων..! φυσικα, δεν μιλαω για SLI - Xfire...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 2, 2015 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Οντας κατοχος του συγκεκριμενου τροφοδοτικου, και φορωντας την 770 της υπογραφης με το 550ρι για αρκετο καιρο, μπορω να πω οτι δεν ειχα κανενα προβλημα, υποθετω οτι και με την 290 θα εισαι ανετος (με στοκ καταστασεις παντοτε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts