mike299_1999 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2015 Πριν λίγες μέρες παρατήρησα ότι για άγνωστο λόγο, η GPU (ASUS GTX 580 direct CU-II) λειτουργεί στο 94% χωρίς αιτία. Αυτό συμβαίνει μετά από 15 περίπου λεπτά από την είσοδο στα window. Μέχρι εκείνη την στιγμή είναι στο 0% και χωρίς να ανοίξω καμία εφαρμογή. Κατέβασα το process explorer και δεν μου εμφανίζει τίποτα που να χρησιμοποιεί GPU. Εντωμεταξύ την ίδια στιγμή η CPU κυμαίνεται στο 0-1% Έκανα έλεγχο για ιούς με eset online scanner και Malwarebytes Anti-Malware χωρίς να βρουν κάτι. Καθάρισα τον driver με DDU και εγκατέστησα τον τελευταίο χωρίς καμία αλλαγή. Ότι βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατί είμαι στο σημείο που πρέπει να κάνω restart κάθε 20 λεπτά καθότι τα FPS στα παιχνίδια πέφτουν στα τάρταρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Μάρτιος 31, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Bitcoin miner trojan; Τρέξε το malwarebytes antimalware και το combofix, μπας και έχεις καμιά τέτοια μόλυνση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 31, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 για κοίτα λίγο 1 . 2 - random links είναι απλά θέλω να σου πω ότι παίζει mining software στις τελευταίες εκδόσεις του torrent client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Μια φιλη μου αντιμετωπισε προβλημα bitcoin mining λογισμικου και μολις απεγκατεστησε το μtorrent ολα κομπλε. Εαν ειναι αυτο το προβλημα, μπορεις να χρησιμοποιησεις το utorrent 2.2.1 αφοβα. Σιγουρα πρωτα ενα scan με Malwarebytes Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_1999 Μάρτιος 31, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σαςΤελικά βρέθηκε ο υπεύθυνος.ήταν το αρχείο steam.exe στο φάκελο \Users\user\AppData\Roaming\fltk.org\CODEXi\Διέγραψα τον φάκελο, καθώς και τις εγγραφές σε μητρωo και system32\tasks και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί.Καλά να πάθω πάντως, μετά από 1+ χρόνο μακριά από τον θειο και την πάτησα σαν noob 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 31, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 bitcoin malware ειναιhttp://steamcommunity.com//discussions/forum/1/35221584425122691/ οπως σου ειπαν τα παιδια τρεξε malwarebytes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 1, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 απο ότι λέει όμως, έχει τρέξει malware bytes χωρις να βρει κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts