Chosen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2015 Ψάχνω να βρω έναν εύχρηστο Android media player. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, η τηλεόρασή μου είναι 720p, με streaming δεν ασχολούμαι κλπ Το θέλω για πολύ βασικά πραγματάκια: Youtube για τα παιδιά και κάτι επεισόδια που έχω πάρει από φίλο σε .mkv format.Δίκτυο έχω δίπλα στην τηλεόραση αλλά και ασύρματο. Έχω βρει αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QHLSKOE/ Και ψάχνοντας να κάνω θέμα στον Λάμπη, βρήκα και αυτό: http://www.thelab.gr/topic/143211-pipo-x7s-gold-clour-dual-boot-mini-pc-come/το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Τι έχετε να προτείνετε; Αποκλείω εξαρχής RPi και ο,τιδήποτε δεν είναι out-of-the-box έτοιμο για χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 (edited) Pipo x7? Δεν το εχω αλλα εχω ακουσει καλα πραγματακια....το καινουργιο θα εχει windows + android. Βεβαια ειναι κοντα στα 90 ευρω αν δεν κάνω λαθοςEdit: ωπα...σορρυ μετα ειδα οτι το αναφερεις ηδη Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 30, 2015 από PGM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Μάρτιος 31, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Στα 720p και χωρίς κάποια ιδιαίτερη απαίτηση, όποιο android box και να πάρεις, μια χαρά θα είναι. πχ τα Q7/CS918 είναι αρκετά δημοφιλή με custom fw κλπ.Εγώ έχω το ΜΧΙΙΙ από gearbest (έχει κ κουπόνι εδώ μέσα για -10$ περίπου), το οποίο ως τώρα δεν έχει μασήσει σε ότι βίντεο κ αν του έχω βάλει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 31, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Δεν μπόρεσα να βρω το Pipo x7 από Ευρωπαϊκό μαγαζί, οπότε... From: "auto-confirm@amazon.co.uk" <auto-confirm@amazon.co.uk>To: PetrosSent: Tuesday, 31 March 2015, 17:59Subject: Your Amazon.co.uk order of "Matricom G-Box Q Quad Core..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts