tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #21 Μάρτιος 31, 2015 Στο κατάστημα μου το είπαν αυτό. Έχω μαζί μου τα συμβόλαια και σε 2 ώρες θα πάω από εκεί, θα τους TA πω ένα χεράκι. Το ρούτερ είναι από τον Ιούλιο του 2013.
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #22 Μάρτιος 31, 2015 Μου το άλλαξαν κανονικα τελικά, ήταν άλλη πωλήτρια όμως, δεν είπε τίποτα. Όλα κανονικα. Πιστεύω ότι η άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει συμβόλαιο αλλά έπεσε σε λάθος άτομο [emoji14] Στο μεταξύ μου έδωσαν ένα ZTE το οποίο φαίνεται αρκετά καλύτερο από το σάπιο Technicolor. Καλύτερο σήμα WiFi κατά πολύ. Παίζουν 2 ονλαιν γκειμς που δεν έπαιζαν πριν. Πολύ αναλυτικότερο μενού και πιο γρήγορο. Άντε να δούμε! 1
pasjohn Μάρτιος 31, 2015 #23 Μάρτιος 31, 2015 Ε μα. Τι στα κομμάτια. Τέλος καλό όλα καλά. Και όχι πολλά παιχνίδια ε!! Θα το πω στον πεθερό!! 1
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #24 Μάρτιος 31, 2015 Χαχαχα! Ο πεθερός δε ξέρει απ'αυτά [emoji14] Αυτά TA τεκνικωλορ τελείως αποτυχία πάντως έτσι; σήμερα ένας γνωστός μου είπε ότι άλλαξε 2 φορές.. για να δούμε και το ζτε
mikemtb Μάρτιος 31, 2015 #25 Μάρτιος 31, 2015 Μου το άλλαξαν κανονικα τελικά, ήταν άλλη πωλήτρια όμως, δεν είπε τίποτα. Όλα κανονικα. Πιστεύω ότι η άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει συμβόλαιο αλλά έπεσε σε λάθος άτομο [emoji14] Στο μεταξύ μου έδωσαν ένα ZTE το οποίο φαίνεται αρκετά καλύτερο από το σάπιο Technicolor. Καλύτερο σήμα WiFi κατά πολύ. Παίζουν 2 ονλαιν γκειμς που δεν έπαιζαν πριν. Πολύ αναλυτικότερο μενού και πιο γρήγορο. Άντε να δούμε!Ειλικρινα ελπιζω να ηταν το ρουτερ η αιτια του προβληματος σου [emoji15] 1
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #26 Μάρτιος 31, 2015 (edited) Πρεπει να ηταν αυτο. Αυτο που με κανει να το πιστευω ηταν οτι τα online games που δοκιμαζα με το προηγουμενο , χωρις κανεναν απολυτως λογο , δεν επαιζαν. Το καθενα ελεγε τα δικα του. (το ενα εβγαζε ενα σφαλμα που εχει να κανει με firewall, ενω το firewall ηταν κλειστο, το αλλο απλα δεν ετρεχε- ειναι τα Crossfire και War thunder αντιστοιχα). Και τα 2 πλεον παιζουν μετα την αλλαγη του router. Σημειωτεον οτι technicolor ειχα στην Θεσσαλονικη , με τα παραπανω παιχνιδια να δουλευουν κανονικα. Ε τι δι@ολο;;; Αυτο πρεπει να ειναι το προβλημα! Σε βαθος χρονου (βασικα σε 2-3 μερες αν δεν αποσυνδεθει), θα καταλαβω αν ηταν αυτο 100% Παντως ευχαριστω που μου δωσατε τα φωτα σας παιδια και για το ενδιαφερον σας! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 31, 2015 από tommybertsen 1
Recommended Posts