Jump to content

Recommended Posts

Στο κατάστημα μου το είπαν αυτό. Έχω μαζί μου τα συμβόλαια και σε 2 ώρες θα πάω από εκεί, θα τους TA πω ένα χεράκι. Το ρούτερ είναι από τον Ιούλιο του 2013.

Μου το άλλαξαν κανονικα τελικά, ήταν άλλη πωλήτρια όμως, δεν είπε τίποτα. Όλα κανονικα.

Πιστεύω ότι η άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει συμβόλαιο αλλά έπεσε σε λάθος άτομο [emoji14]

Στο μεταξύ μου έδωσαν ένα ZTE το οποίο φαίνεται αρκετά καλύτερο από το σάπιο Technicolor. Καλύτερο σήμα WiFi κατά πολύ. Παίζουν 2 ονλαιν γκειμς που δεν έπαιζαν πριν. Πολύ αναλυτικότερο μενού και πιο γρήγορο. Άντε να δούμε!

• Like 1

Ε μα. Τι στα κομμάτια. Τέλος καλό όλα καλά.

Και όχι πολλά παιχνίδια ε!! Θα το πω στον πεθερό!! :p

• Like 1

Χαχαχα! Ο πεθερός δε ξέρει απ'αυτά [emoji14]

Αυτά TA τεκνικωλορ τελείως αποτυχία πάντως έτσι; σήμερα ένας γνωστός μου είπε ότι άλλαξε 2 φορές.. για να δούμε και το ζτε

Μου το άλλαξαν κανονικα τελικά, ήταν άλλη πωλήτρια όμως, δεν είπε τίποτα. Όλα κανονικα.

Πιστεύω ότι η άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει συμβόλαιο αλλά έπεσε σε λάθος άτομο [emoji14]

Στο μεταξύ μου έδωσαν ένα ZTE το οποίο φαίνεται αρκετά καλύτερο από το σάπιο Technicolor. Καλύτερο σήμα WiFi κατά πολύ. Παίζουν 2 ονλαιν γκειμς που δεν έπαιζαν πριν. Πολύ αναλυτικότερο μενού και πιο γρήγορο. Άντε να δούμε!

Ειλικρινα ελπιζω να ηταν το ρουτερ η αιτια του προβληματος σου [emoji15]
  • Like 1
(edited)

Πρεπει να ηταν αυτο. Αυτο που με κανει να το πιστευω ηταν οτι τα online games που δοκιμαζα με το προηγουμενο , χωρις κανεναν απολυτως λογο , δεν επαιζαν. Το καθενα ελεγε τα δικα του. (το ενα εβγαζε ενα σφαλμα που εχει να κανει με firewall, ενω το firewall ηταν κλειστο, το αλλο απλα δεν ετρεχε- ειναι τα Crossfire και War thunder αντιστοιχα). Και τα 2 πλεον παιζουν μετα την αλλαγη του router. Σημειωτεον οτι technicolor ειχα στην Θεσσαλονικη , με τα παραπανω παιχνιδια να δουλευουν κανονικα. Ε τι δι@ολο;;; Αυτο πρεπει να ειναι το προβλημα! 

Σε βαθος χρονου (βασικα σε 2-3 μερες αν δεν αποσυνδεθει), θα καταλαβω αν ηταν αυτο 100%

Παντως ευχαριστω που μου δωσατε τα φωτα σας παιδια και για το ενδιαφερον σας! :D

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1