tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Στο κατάστημα μου το είπαν αυτό. Έχω μαζί μου τα συμβόλαια και σε 2 ώρες θα πάω από εκεί, θα τους TA πω ένα χεράκι. Το ρούτερ είναι από τον Ιούλιο του 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Μου το άλλαξαν κανονικα τελικά, ήταν άλλη πωλήτρια όμως, δεν είπε τίποτα. Όλα κανονικα. Πιστεύω ότι η άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει συμβόλαιο αλλά έπεσε σε λάθος άτομο [emoji14] Στο μεταξύ μου έδωσαν ένα ZTE το οποίο φαίνεται αρκετά καλύτερο από το σάπιο Technicolor. Καλύτερο σήμα WiFi κατά πολύ. Παίζουν 2 ονλαιν γκειμς που δεν έπαιζαν πριν. Πολύ αναλυτικότερο μενού και πιο γρήγορο. Άντε να δούμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάρτιος 31, 2015 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Ε μα. Τι στα κομμάτια. Τέλος καλό όλα καλά. Και όχι πολλά παιχνίδια ε!! Θα το πω στον πεθερό!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Χαχαχα! Ο πεθερός δε ξέρει απ'αυτά [emoji14] Αυτά TA τεκνικωλορ τελείως αποτυχία πάντως έτσι; σήμερα ένας γνωστός μου είπε ότι άλλαξε 2 φορές.. για να δούμε και το ζτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Μάρτιος 31, 2015 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Μου το άλλαξαν κανονικα τελικά, ήταν άλλη πωλήτρια όμως, δεν είπε τίποτα. Όλα κανονικα. Πιστεύω ότι η άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει συμβόλαιο αλλά έπεσε σε λάθος άτομο [emoji14] Στο μεταξύ μου έδωσαν ένα ZTE το οποίο φαίνεται αρκετά καλύτερο από το σάπιο Technicolor. Καλύτερο σήμα WiFi κατά πολύ. Παίζουν 2 ονλαιν γκειμς που δεν έπαιζαν πριν. Πολύ αναλυτικότερο μενού και πιο γρήγορο. Άντε να δούμε!Ειλικρινα ελπιζω να ηταν το ρουτερ η αιτια του προβληματος σου [emoji15] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 31, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 (edited) Πρεπει να ηταν αυτο. Αυτο που με κανει να το πιστευω ηταν οτι τα online games που δοκιμαζα με το προηγουμενο , χωρις κανεναν απολυτως λογο , δεν επαιζαν. Το καθενα ελεγε τα δικα του. (το ενα εβγαζε ενα σφαλμα που εχει να κανει με firewall, ενω το firewall ηταν κλειστο, το αλλο απλα δεν ετρεχε- ειναι τα Crossfire και War thunder αντιστοιχα). Και τα 2 πλεον παιζουν μετα την αλλαγη του router. Σημειωτεον οτι technicolor ειχα στην Θεσσαλονικη , με τα παραπανω παιχνιδια να δουλευουν κανονικα. Ε τι δι@ολο;;; Αυτο πρεπει να ειναι το προβλημα! Σε βαθος χρονου (βασικα σε 2-3 μερες αν δεν αποσυνδεθει), θα καταλαβω αν ηταν αυτο 100% Παντως ευχαριστω που μου δωσατε τα φωτα σας παιδια και για το ενδιαφερον σας! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 31, 2015 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts