Jump to content

sp2>>>>αργη εκκινηση

haris1984

Recommended Posts

παιδια...

απο τοτε που περασα τα sp2 εχω παρατηρησει οτι αργει υπερβολικα πολυ να ξεκινήσει ο υπολογιστης σχετικα με πριν...και αργει και λιγο μολις μπει στα windows...

αν τα κανω uninstall θα γυρισει στα κανονικα του το πισι?

τιποτα χρησιμο με τα sp2 που δεν εχει το sp1?

Κι εγώ είχα την ίδια απορία... Αν σκεφτείς ότι σου κάνει άνω-κάτω τα services, σε γεμίζει με άλλα τόσα... + 500ΜΒ στο σκληρό, τι περιμένεις?

Η μόνη διαφορά που είδα, είναι το security center(μία μπούρδα και μισή) και το pop-up blocker του ΙΕ. Η γνώμη μου είναι ότι με ένα firewall της προκοπής και τον Firefox δεν έχεις ανάγκη το SP2.

ψηνομαι αγρια να το πεταξω....

κάνω δουλεια και χωρις αυτο...

με zone alarm ειμαι(av&fw) και fierefox...

θα το κανω αυριο μιας και τρεχω με εργασιες σημερα και δεν μπορω να ρισκαρω να γινει κατι...

εχει παρατηρησει κανεις αλλος τα ίδια ή μπα?

εφτιαξα προσφατα ενα μηχανημα.

την 1η φορα περασα τα windows xp pro sp1α και μετα περασα sp2.

την 2η φορα περασα windows xp pro με το sp2 ενσωματωμενο.

κατα την 2η εγκατασταση το μηχανημα πεταει.οποτε αυτο που καταλαβα ειναι το καλυτερο ειναι να περναμε το sp2 μαζι με τα windows απο την αρχη πακετο.

επισης και 1-2 παρατηρησεις σχετικα με tweaking που παντα εκανα και κανω.

disable monitoring on all discs

δημιουργια page file στην εξωτερικη πλευρα του δισκου(μπροστα απο το C: partition)

disable hibernation

μετα απο αυτα δεν εχω κανενα κολλημα με τα παραθυρα.....ισα ισα που πηγαινουν αρκετα καλυτερα απο οτι με το sp1a μονο του

Είτε στο πρώτο παρτίσιον όρισε το pagefile.sys να είναι πάντα στην αρχή ή κάνε καλύτερα ένα παρτίσιον ξέχωρο πριν το C: όσα μέγα θα έχεις το page σου και όρισέ το εκεί από υπολογιστής μου->δεξί κλικ->ιδιότητες->για προχωρημένους->επιδόσεις->ρυθμίσεις->για προχωρημένους ->εικονική μνήμη ->αλλαγή->Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης για το c:->ορισμός ->επέλεξε το παρτίσιον που δημιούργησες και βάλε αν θες μόνος σου τις ρυθμίσεις της εικονικής μνήμης ή άσε τα παραθύρια να την ελέγχουν ΚΑΙ πάτα ορισμός.

Οι αλλαγές φυσικά θα ισχύσουν μετά την επανεκκίνηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.