Green Dragon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Πόσο περίπου μπορούν να πιάσουν τα παρακάτω κομμάτια, ξεχωριστά και σαν σετάκι: 1) Intel core2 quad Q6600 2.40GHz2) ABIT FATAL1TY FP-IN9 - SLI3) Muskin Red Line XP2 – 8000 DDR2 set 2X2gb4) Zalman CNPS 9500 Επίσης ένα caseThermaltake SHARK VA7000BWA Black Aluminum ATX Full Tower Computer CaseΔώστε μου μία εκτίμηση αν μπορείτε. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2015 από Green Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάρτιος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Χωρίς να είμαι και ο καταληλοτερος εκτιμιτης αν θα τα έβαζα εγώ αγγελια θα τα έβαζα όλα μαζί 120€ για να φεύγαν.ΧωρισταCpu 35€Mobo 35€Ram 30€Cooler 10€Κουτί 30€ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάρτιος 29, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Όλα μαζί σαν προσφορά στα 130 θα ήταν πολύ καλή τιμή για κάποιον που θα ήθελε ενα 775 συστηματάκιβέβαια πιστεύω ποιο εύκολα θα φύγουν κομμάτι κομμάτι και κυρίως οι μνήμες και η μητρικήο επεξεργαστής ναι φυσικά απο τους ποιο τουμπανους την εποχής(εχω ακριβώς τον ίδιο σε άλλο σύστημα και μεχρι σημερα τραβάει άψογα)Το κουτάκι πολύ παλιό και με την υποδοχή για τροφοδοτικό στο πάνω μέρος δεν το κάνει και την ποιο σωστή επιλογή.Εσύ τι τιμή είχες στο μυαλό σου;γιατί προφανώς για να ρωτάς θα είχες κάτι κατα νου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Μάρτιος 29, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Όλα μαζί σαν προσφορά στα 130 θα ήταν πολύ καλή τιμή για κάποιον που θα ήθελε ενα 775 συστηματάκιβέβαια πιστεύω ποιο εύκολα θα φύγουν κομμάτι κομμάτι και κυρίως οι μνήμες και η μητρικήο επεξεργαστής ναι φυσικά απο τους ποιο τουμπανους την εποχής(εχω ακριβώς τον ίδιο σε άλλο σύστημα και μεχρι σημερα τραβάει άψογα)Το κουτάκι πολύ παλιό και με την υποδοχή για τροφοδοτικό στο πάνω μέρος δεν το κάνει και την ποιο σωστή επιλογή.Εσύ τι τιμή είχες στο μυαλό σου;γιατί προφανώς για να ρωτάς θα είχες κάτι κατα νουΕυχαριστώ τον Komos και εσένα reinko24 για τις απαντήσεις! Με 130 για το σετ θα ήμουν ευχαριστημένοςμεμονωμένα σκεφτόμουνα από 40 για cpu και μνήμες30 τη μητρική10 τη ψύκτρα30 το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Μάρτιος 29, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 (edited) Cpu 30€Mobo 35€Ram 20€Cooler 10€Κουτί 25€ Νομίζω ότι κάπου εκεί θα τα καταφέρεις...αλλά και πάλι τονίζω, "νομίζω".Για όλα μαζί 100€ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2015 από Heir of a dying day 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κωνσταντινος κατσουδας Μάρτιος 31, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 φιλε μου ενδιαφερομαι για το cpu και ισως και για την motherboard αν τα πουλας στειλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts