giannis97 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 καλησπερα συγγνωμη εαν γραφω σε λαθος θεμα, εχω μια μητρικη m2n68-la, πριν απο εναν μημα περιπου επεσε νερο πανω, κοντα στον επεξεργαστηκαι στα σλοτ της ram, δεν φαινεται να εχει καει κατι, επιφανειακα δεν φαινεται τιποτα χαλασμενο, την εκανα γρηγορα με τον κρυο αερα απο το πιστολακι, την εβαλα αναμεσα σε πετσετες και την εβαλα σε μπολ με ρυζι να τραβηξει την υγρασια, δεν εχω εικονα και δεν κανει το μπιπ στην αρχη, το τροφοδοτικο ειχε καει και εβαλα ενα turbox 450w, η καρτα γραφικων καηκε και εβαλα μια αλλη, αυτη η αλλη που εβαλα ειναι μια χαρα, ο,τι αλλαξα ειναι κομπλε, σας παρακαλω βοηθηστε με.. δεν εχω εικονα.. δεν ανοιγει το pc ... τι κανω??.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasa1 Μάρτιος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Τι καρτα γραφηκων εβαλες καταρχας και το τροφοδοτικό που πηρες δεν ειναι καο σοι τι επεξεργαστή εχεις μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικό η μητρικη δουλευε πριν Τι καρτα γραφηκων εβαλες καταρχας και το τροφοδοτικό που πηρες δεν ειναι και σοι τι επεξεργαστή εχεις μηπως ειναι μικρο το τροφοδοτικό η μητρικη δουλευε πριν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis97 Μάρτιος 29, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 μια msi 4gb, το τροφοδοτικο ειναι 450w, πριν δουλευε η μητρικη κανονικα, εχει. socket am2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Μάρτιος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 (edited) καλησπερα πριν απο εναν μημα περιπου επεσε νερο πανωΑνά 4 μηνες ολο κατι με νερο παθαινεις.. ρε συ μηπως να φτιαξεις την σκεπή? Χαχα [emoji13] Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2015 από mikemtb 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis97 Μάρτιος 29, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 συγγνωμη αλλα δεν σε καταλαβαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts