GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2015 Το αυτο. Υπαρχει ενα site example.com κανονικα. Για λογους αναβαθμισης και για να μην εχω Downtime κτλ..εχω κανει Clone το setup locally σε VM. Οποτε παω στο hosts και του λεω 192.168.1.ΧΧΧ example.com. Τι ipconfig /flushdns,τι Clear Cache,τι restart οι browser με γραφουν στα φρυδια τους. Μολις παταω example.com ανοιγει το www.example.com που ειναι το κανονικο Live site. Μου εχει σπασει τα νευρα. Windows 8.1,Firefox/Chrome και εχω ελεγξει και την Registry οτι βλεπει την σωστη διαδρομη για το hosts file. Παιζει καμια αλλη ρυθμιση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Υπάρχει η ρύθμιση που λέει να το διαβάζει.LAN Card > Properties > TCP/IP 4 > Advanced > WINS tab > Enable LMHOSTS Lookup Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 29, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Υπάρχει η ρύθμιση που λέει να το διαβάζει.LAN Card > Properties > TCP/IP 4 > Advanced > WINS tab > Enable LMHOSTS LookupΕνεργοποιημενο ειναι μαλλον απο μαμα αυτο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Ναι, είναι από μαμά, αλλά στο είπα μήπως κάπως άλλαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 29, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Ναι, είναι από μαμά, αλλά στο είπα μήπως κάπως άλλαξε. Εχουν σπασει τα νευρα μου δεν μπορω να δω για κανεναν λογο Locally το Site Εχει καμια ιδεα κανενας?? Καποιο Plugin/Ρυθμιση/διαδικασια. Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 29, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο στο hosts. Βάλε πχ το www.google.com να δείχνει την 185.31.17.65Να δεις, παίζει το hosts...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 29, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 (edited) Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο στο hosts. Βάλε πχ το www.google.com να δείχνει την 185.31.17.65 Να δεις, παίζει το hosts...; To host file δουλευει κατα 99% γιατι εχω κιαλο Site, το οποιο δεν ειναι live ομως και το βλεπω κανονικα. Επισης οταν κανω Ping σε οποιο σιτε ειναι μεσα στο hosts, δειχνει την τοπικη IP του VM. Απλα ο browser με γραφει για το συγκεκριμενο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2015 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάρτιος 29, 2015 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 (edited) Μήπως το example.com κάνει redirect(301) στο www.example.com, οπότε και από τον dns αναγκαστικά σε γυρνάει στην άλλη IP address;; Βάλε και το example.com και το www.example.com να απαντάνε από την άλλη IP address που θές μέσα στο hosts. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2015 από ganastasiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 29, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Μήπως το example.com κάνει redirect(301) στο www.example.com, οπότε και από τον dns αναγκαστικά σε γυρνάει στην άλλη IP address;; Βάλε και το example.com και το www.example.com να απαντάνε από την άλλη IP address που θές.Αυτο παρατηρησα και εγω μολις. Οτι κανει Redirect στο www. Γινεται να βαλλω στο hosts file για sitename το www.example.com? νομιζα οτι ηταν μονο για example.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάρτιος 29, 2015 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Αυτο παρατηρησα και εγω μολις. Οτι κανει Redirect στο www. Γινεται να βαλλω στο hosts file για sitename το www.example.com? νομιζα οτι ηταν μονο για example.com.Εννοείται 192.168.1.X www.example.com, ότι θες μπορείς να βάλεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 29, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Εννοείται 192.168.1.X www.example.com, ότι θες μπορείς να βάλεις. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. μετα απο 1 μερα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 29, 2015 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Μιας και είδα λίγο αργά το θέμα, απλά να προσθέσω ότι το hosts κάνει resolve μόνο σε ακριβή ονόματα server και όχι σε domains/subdomains, και δεν παίρνει και wildcards. Το 192.168.1.xxx example.com θα δούλευε μόνο για το example.com κατα γράμμα, και το 192.168.222.xxx psipsipsinia.example.com μόνο για το psipsipsinia.example.com. Το 192.168.50.xxx *.example.com δεν θα δούλευε καν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάρτιος 29, 2015 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Πολύ σωστά εξ ορισμού δεν υποστηρίζει wildcard, αλλά μπορείς να το κάνεις να υποστηρίζει με το Acrylic DNS Proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts