kuza Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 παιδια πηρε η αδερφη μου ενα κινητο τυρμπο απο πλαισιο που παιρνει 2 σιμ αλλα η θηκες ειναι πιο μικρες και δεν μπαινει η σιμ μεσα τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Μάρτιος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2015 Πάει σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, με την αστυνομική ταυτότητα, πληρώνει κάτι τι μικρό (3-5 ευρώ νομίζω) και θα παραλάβει μία νέα μικρή SIM. Backup ότι έχει ήδη στην παλιά της SIM, γιατί η παλιά της SIM θα πάψει να λειτουργεί, μόλις ενεργοποιηθεί η καινούρια. Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν θα παραλάβει την νέα SIM αυθημερόν, ή θα περιμένει να την καλέσουν, ή θα την ταχυδρομήσουν σπίτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάρτιος 26, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2015 Επίσης σε καταστήματα τύπου γερμανός κόβουν την υπάρχουσα σιμ. Αν έχεις πολύ παλιά σιμ ίσως να μην παίζει το 4g.Τελευταία φορά που πήγα ήταν δωρεάν το κόψιμο. Προσοχή αν δεν κοπεί καλά η σιμ μπορεί να σου χαλάσει το SIM tray 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάρτιος 27, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις μου δωσαν καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts