nucleus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 The Singularity started it allIn the 21st century, humans invented strong AI. Luckily, she was benevolent. With her help, humanity was able to make rapid progress towards the technological singularity, a point in history where improvements to intellectual capacity could no longer be predicted Ashes of the SingularityWar burns across the Milky Way. A "seed" will materialize on a suitable world. A second, third or fourth seed may materialize moments later. Post-humans and the Substrate will fight to the death to control the computronium generators to take possession of that world. These are not skirmishes for a city or even a continent. It is a galaxy wide war. A war being fought across entire planets. These are the ashes of the singularity. Συνεργασία μεταξύ stardock και oxide http://www.ashesofthesingularity.com/game/theteam Θα στηρίζεται στο Nitrous Engine Οfficial Site: http://www.ashesofthesingularity.com/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2016 Το εβαλα λοιπον και εγω πριν απο λιγο στο PC μου για να δω τυχον διαφορες στην αποδοση μεταξυ dx11 κ dx12. Στα δυο logs λοιπον που μου εβγαλε μετα απο τα benches βλεπω οτι σε dx12, εχω κερδισει 1.7 frames σε avg.εχω παρει 5-6 στα heavy batches αλλα στα υπολοιπα εχω χασει frames.Επισης σε ολα εχω gpu bound με την 7950 που ειναι λογικο. (Cpu frame rate σε ολα τα tests εχω σχεδον διπλασια frames απο αυτα της καρτας) output_16_04_01_1607.doc output_16_04_01_1614.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Απρίλιος 1, 2016 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2016 ίδια κάρτα έχουμε τρελή οικονομία το χειμωνα για να μην καις καλοριφέρ αλλά το καλοκαίρι ψενει ο τόπος και σου τα παίρνει πίσω με το air condition συμπέρασμα είμαστε για άλλη κάρτα /cry και έλεγα ότι θα βγάλω 10ετια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2016 2 hours ago, aliakas said: ίδια κάρτα έχουμε τρελή οικονομία το χειμωνα για να μην καις καλοριφέρ αλλά το καλοκαίρι ψενει ο τόπος και σου τα παίρνει πίσω με το air condition συμπέρασμα είμαστε για άλλη κάρτα /cry και έλεγα ότι θα βγάλω 10ετια Τι σχέση έχει αυτό με τις επιδόσεις σε dx12?δεν ανέφερα πουθενά γιατί έβγαλε λίγα,αλλά αν θα έπρεπε να είχε κάποια διαφορά, σε dx11 & dx12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Απρίλιος 3, 2016 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2016 (edited) φρεσκο μπεντσακι !!!!! Ashes of the Singularity DX 12 BENCH ολα στοκ για αρχη 5820k 2x290 16 Giga quad channel επελεξα το profile crazy (τελευταιο απο τη λιστα ) drivers 16.3.2 win 10 pro φυσικα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2016 από ultraex2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 3, 2016 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2016 Εχεις δοκιμασει και με μια καρτα να δουμε το scalling? εμενα αυτο ειναι το σκορ με το δικο μου συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Απρίλιος 5, 2016 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2016 (edited) Με i7 920 στα 3,77Ghz βγάζω λίγο πιο κάτω από τον 4930 του DSOG(62fps η cpu στο crazy). Πρέπει να παίζει ρόλο η συχνότητα σε αυτό το benchmark. edit: Drivers 361.75. Αν έχει κάποια σημασία για το cpu κομμάτι(όπου εστιάζω) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2016 από Petrossortep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Απρίλιος 5, 2016 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2016 Ελάχιστο όφελος από HT. Είναι περίεργο γιατί το 3dmark στα draw calls έβγαζε σημαντική διαφορά. Ακόμα και οι AI αλγόριθμοι κερδίζουν από ΗΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 5, 2016 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2016 Εγω βλέπω διαφορά στη 970 σε σχέση με την 7950 ,7 frames...είναι λογικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 5, 2016 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2016 Υπαρχει πουθενα για download το bench ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 18, 2016 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Παίζει κανείς με το παιχνίδι, ή το έχετε μόνο για benchmark? Με ψήνει να το πάρω, θέλω κάτι σε RTS, αλλά διαβάζω ανάμεικτα σχόλια. Από τη μία λένε ότι είναι σαν εξέλιξη του Supreme Commander, το οποίο θεωρώ από τα κορυφαία που έχω παίξει. Από την άλλη, ότι δεν έχει βάθος, ότι οι μονάδες είναι λίγο πολύ οι ίδιες χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Γνώμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts