kogos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 Καλημέρα,Ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα κατασκευή ιστοσελίδων:όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, δεν χρειάζονται πλέον για υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων να εκδίδονται θεωρημένα τιμολόγια. Μέχρι τώρα εκδίδω χειρόγραφα τιμολόγια (φυσικά με 20% φόρο, και ΦΠΑ).Αλλά, θέλω να αρχίσω να εκδίδω τιμολόγια με χρήση excel (όχι χειρόγραφα). Έψαξα και είδα πως πλέον δεν χρειάζεται φολογικός μηχανισμός, δηλαδή τα πράγματα είναι εξειρετικά απλά, απλά φτιάχνεις μια φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία και αρχίζεις το τύπωμα σε pdf, txt κλπ.Η μόνη ερώτηση που έχω: Τι γίνεται με την αρίθμηση;;; Συνεχίζει από εκεί που στάμάτησε η χειρόγραφή έκδοση ή από την αρχή (ή δεν παίζει σπουδαίο ρόλο;;;;Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2015 Καλημέρα. Εγώ το έχω κάνει και συνέχισα την αρίθμηση από το χειρόγραφο. Για να είσαι σίγουρος, ρώτα και το λογιστή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts