Nikitas Papatsos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2015 (edited) Γειά σας, Αγόρασα τα Logitech Z-906(5.1) ηχεία και δεν έχω κάρτα ήχου.Επειδή οι εργοστασιακές ρυθμίσεις των Ζ-906 έχουν πολύ λίγο μπάσο, πήγα στη γραφική ισοστάθμιση των windows και αύξησα τα μπάσα των ηχείων. Επειδή όμως χρησιμοποιώ ASIO4ALL drivers σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στη γραφική ισοστάθμιση των windows επαναφέρονται με αποτέλεσμα να ακούω τον μη ικανοποιητικό χωρίς πολύ μπάσο ήχο των ηχείων.Σημειώνω πως είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της επεξεργασίας ήχου και δεν διαθέτω budget για ακριβή κάρτα ήχου. Ρωτάω άμα η Creative Sc Soundlaster RX θα μου λύσει το πρόβλημα για τα μπάσα.Δηλαδή άμα τα ηχεία πηγαίνουν με την συγκεκριμένη κάρτα και μπαίνοντας στο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, οι ρυθμίσεις από το software της κάρτας δεν επαναφέρονται. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 26, 2015 από Gentas Link to comment Share on other sites More sharing options...
teobot Απρίλιος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) Τα Ζ906 γκρεμιζουν οικοδομη που λεει ο λογος...Μπορει να ειναι γενικα μετρια ηχεια, αλλα το μπασο τους ειναι παααααρα πολυ δυνατο. Βαλε μια Asus Xonar DX ή DG για να τα αξιοποιησεις στο επακρο!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από teobot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts