bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 Έχω ένα compaq armada 1700 με win98. Για modem έχω ένα ibm v90 pcmcia, συσκευή που έχω δει ότι χρησιμοποιείται συχνά για internet σε παλιά μοντέλα.Το σύνδεσα για πρώτη φορά και το αναγνώρισε κανονικά σαν standard pcmcia modem. Κατέβασα και drivers από την IBM και τώρα αναγνωρίζεται σαν ΙΒΜ int. GSM modem ή κάτι τέτοιο και δουλεύει κανονικά.Το πρόβλημα είναι ότι με οποιαδήποτε επανεκκίνηση ή βγάλσιμο της κάρτας, μετά δεν την βλέπει. Βασικά την βλέπει όποτε αυτό θέλει. Το περίεργο είναι ότι όταν την βάζεις δεν φαίνεται να κάνει τίποτα, αλλά όταν την βγάζεις κάνει το μπιπ, ότι βγήκε κάρτα χωρίς τερματισμό.Σε pc με winxp δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι να είναι drivers της pcmcia ή κάποια βλακεία των win98. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Κανεις ωρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.