Jump to content

συστήμα για τριπλό σλι

masxerofkartis143

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια η ιδέα σας για το παρακάτω "συστηματακι"????

Cpu:Q6600

Mobo: XFX 780i Sli

Ram: 2gb Dominator 1066mhz

vga:2(me apotero skpo allh mia gia tri sli) 9800GTX

Koyti:Thermaltake Kandalf

Custom water cooling gia cpu k vga

HDD: 500gb segate maxtor, 1x WD raptor 150gb

ο cpu το κουτάκι, οι ram, η vga και ο 1 εκ των 2 δίσκων ήδη αίνε στην "αποθήκη" μου τα αλλα θα έρθουν εντός του επομενου μηνα

Έχω 1 zalman 600W modular της σείρας με τα heatpipe και 1 άλλο coolermaster 650W στο 1 θα μπεί μητρική και κάρτες και στο άλλο ότι απομείνει.

Εννοείται οτι οι υπάρχουσες abit ip35pro και 8800GTS G80 θα πούληθουν και επείδη ώς γνώστον στην Κύπρο είμαστε αρνία βρεθηκαν είδη αγοράστες συγκεκριμένα η abit στα 200Ε και η 8800 στα 360Ε

Ξέρω απίστευτο και όμως αληθινο

λογικά αν βάλεις και στις 3 κάρτες wc δεν θα αντέξει το ψυγείο , ας επιβεβαιώσουν οι μεγαλύτερη :)

μιλάμε για 2 2πλά και 1 μονόν στο ίδιο σύστημα και αν χριασεί θα ρίξω μέσα και αυτό το pumpπου έχω απο το παλίο μου συστήμα έχει ακριβώς τις ίδιες στροφές

Nαι θα εχει ενα εξτρα κοστος αλλα αν μπορει να το αντεξει το 790 λεγετε οτι ειναι αρκετα αναβαθμισμενο.

Βεβαια μιλαμε για ΜΟΒΟ των 300+ ευρω κ για ενα γενικα high end μηχανακι.

δεν έχω πρόθεση να δώσω 1000ε σε μνήμες είναι βέβαι ένα όνειρο.... τ΄ρα αν έσυ έχεις να μου δώσεις ως γνωστό σε χρήματα, γυναίκες και παρτς δεν λέμε ποτέ μα ποτέ όχι.....

φιλίκα πάντα

:p

1000ε?? ωπα ρε συ, αμα ζζζζζπρωξεις τις Ddr2 σου θα βγει μια μικρη διαφορα, ρηξε μια ματια κ θα δεις οτι οι Ddr3 πανε απο 100-350ε για 2gb. για ολους εχει ο μπαχατσες δλδ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.