JohnnyX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2015 Προετοιμαζομενος για το καλοκαιρι εχω καποιους προβληματισμους.Το κινητο για wifi hotspot δεν εχει μεγαλη εμβελεια για 2οροφο σπιτι (εδω wifi router και αν !)Internet λαμβανω μεσω 3G αποκλειστικα. Αυτο που θελω ειναι σχετικα ανεξοδα να περνω σημερα 3G και να το δινω ενσυρματα(ethernet) προφανως (γινεται ασυρματα?) σε εναν wifi router που θα μοιραζει internet ασυρματα.Ειδα το παρακατω 3g router με μικρο κοστος . Στικακι εχω...wifi router περισσιο εχω. Αρα θα περιοριστω στο αγορα αυτου. Αν και το ιδιο ειναι επισης wifi router..προφανως και η δικια του εμβελεια θα ειναι για γελια.Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης : πως θα διαχειριζομαι το 3g stick μεσα απο αυτο το router? Αληθεια εχοντας stick της cosmote ή της vodafone μπορεις να συνδεθεις στη wind (εννοειται με sim της wind) ?Υποθετω παντως επι της αρχης οτι αυτο το ρουτερακι πρεπει να κανει αυτο που θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάρτιος 25, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 To διαχειρίζεσαι από το web interface του router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts