Jump to content

DDR MAXIMIZER ????

DoctorM

Recommended Posts

Ρε παιδια ξερεις κανεις τα τελευτεα νεα επι του θεματος??Μπορει να το αγορασει καποιος?Η ακομα δινετε επιλεκτικα σε καποιους και μονο. Ευχαριστω :D

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Mολις πηρα απαντηση και απο τον ιδιο,μαλιστα γρηγορα κιολας . Χρονος αναμονης υπαρχει(αγνωστο).καπου 300 θα γινουν.εχουν προτεραιοτητα καποια ατομα στην αρχη.Αυτα για την ωρα:D

Εμενα μου φαινοντε ως οχι και τοσο απαρετιτα τετοια κατασκευασματα .

Οι OCZ R2 Platinum , Δεν χρειαζονται πανω απο 2.8 - 2.85 βολτ για να τρεξουν στα 250FSB , αναρωτιεμε λοιπον τι να τα κανω αυτα τα πλακετακια ??

Αφου ειμαι Οκ και σκετος ??

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 13:46]

άλλοι τα χρειάζονται, άλλοι όχι... (κ άλλοι νομίζουν ότι τα χρειάζονται)

για bh-x (κι όχι μόνο) όπως λέει κι ο unseen τα παραπάνω volts δίνουν ΠΟΛΥ σε oc

Για μισο λεπτο για να μην τρελαθουμε , Η μητρικη μου , δινει στις μνημες μεχρι και 3.2 Βολτ απο την ΜΑΜΑ της ..

Αμα εχεται ελλειμα απο ταση στις Μνημες , να σας ριξω μια μπαλαντεζα απο το MSI μου . :devil:

Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 01:09]

Για μισο λεπτο για να μην τρελαθουμε , Η μητρικη μου , δινει στις μνημες μεχρι και 3.2 Βολτ απο την ΜΑΜΑ της ..

Αμα εχεται ελλειμα απο ταση στις Μνημες , να σας ριξω μια μπαλαντεζα απο το MSI μου . :devil:

ρε Overvolt μηπως εκατσες και τα πολυμετρησες τα volt της μητρικης σου?

γιατι και η Max3 μου ελεγε οτι δινει μεχρι 3.2 αλλα μαλλον δινει μεχρι 2.8 και απο κει παει απευθειας στα ασταθη 3.1.....

αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη...

και φυσικα περι ορεξεως... κολοκυθοπιτα...

κοινως, εαν εχεις μνημες που σηκωνουν κτηνοβολτ γιατι να καθεσαι να τις χαιδευεις .....

μην προσπαθεις ομως να χαρακτηρισεις ενα προιον αχρηστο

απλα επειδη εσυ δεν μπορεις ή δεν θελεις να το χρησιμοποιησεις....

Ti να πει και η IC7 που δινει μεχρι 2.8 απο Βιος αλλα στην πραγματικοτητα 2.73 (ισως και πιο κατω) :( σκετη απογοητευση..

Τα μαξιμαιζερ ειναι ωραια εργαλεια. Ουτε να μονταρεις και να ρισκαρεις ουτε τιποτα. Καθαρες δουλειες χωρις να αφηνεις ιχνη... ;)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ρε Overvolt μηπως εκατσες και τα πολυμετρησες τα volt της μητρικης σου?

γιατι και η Max3 μου ελεγε οτι δινει μεχρι 3.2 αλλα μαλλον δινει μεχρι 2.8 και απο κει παει απευθειας στα ασταθη 3.1.....

αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη...

και φυσικα περι ορεξεως... κολοκυθοπιτα...

κοινως, εαν εχεις μνημες που σηκωνουν κτηνοβολτ γιατι να καθεσαι να τις χαιδευεις .....

μην προσπαθεις ομως να χαρακτηρισεις ενα προιον αχρηστο

απλα επειδη εσυ δεν μπορεις ή δεν θελεις να το χρησιμοποιησεις....

θα συμφωνησω σε ολα με τον γειτονα μου..

Κατά αρχήν , χωρίς να έχω την όρεξη να κάνω τον δάσκαλο , θα πω ότι για 90% αστάθειας στα βολτ ευθύνεται το τροφοδοτικό .

Τα ηλεκτρονικά πάνω στις μητρικές , είναι φτιαγμένα με τρομερή ακρίβεια .

140 ευροπουλα έδωσα για το HEC 525 , το βάρος του είναι 1.1/2 κιλά , βγάζει από τη μάνα του 2 πλεξούδες με 4 Molex σε καθεμία , και ξεχωριστά τροφοδοσίες για 1.44 .

Είναι γνήσιο 450αρη , και 525 Μαχ .

Μου είπανε και μένα , ότι παίζουν τα βολτ στη δική μου μητρική , και εγώ σου λέω ότι στο δικό μου μηχάνημα τα βολτ είναι κολλημένα !!

Μόνο στον επεξεργαστή είδα 0.10 βολτ παίξιμο , αλλά δεν είδα να επηρεάζει καθόλου την σταθερότητα , τουλάχιστον μέχρι τώρα .

Ασους και σταθερες τασεις???

Πρεπει να εισαι ο μονος στον κοσμο που το ειδε αυτο.

Επισης το maximizer δεν ειναι για να εχεις σταθερες τασεις αλλα παραπανω ταση στις μνημες.

@overvolt .......Συγνώμη δηλαδή αν δεν ειναι σοβαρή η πτωση τασης 0,1 Volt τοτε ποια είναι;;;;

Το συγκεκριμενο mobo ισως εχει σαν ....μοναδικο μειονεκτημα το Vdroop!

Εσένα ισως δεν σε επηρεάζει τοσο στα 3,8 Ghz και στον Northwood .

Σε Prescott όμως και πάνω από 4Ghz θες Vdroop mod ......για να συνεχίσεις!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.