koshal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2015 Μετά από reboot, δεν έχω πρόσβαση σε 2 σκληρούς του pc. (Ο ένας δε με νοιάζει γιατί ήταν παλιός και ήξερα ότι θα έσκαγε). Το θέμα είναι ότι το HDD sentinel τον έχει health 100%, και απλά δε βλέπω τα αρχεία του. Ξέρω ότι με φορμάτ θα είναι κομπλέ. Υπάρχει τρόπος όμως να το γλιτώσω? Κάποιου είδους repair? Ανυπομονώ για βοήθεια γιατί τα περισσότερα τα έχω backup σε offline σκληρό σαν data απλά δεν είχα προλάβει να κάνω mirror δουλειά 1 εβδομάδας (είπα μετά από χρόνια να τακτοποιήσω φωτό/βίντεο!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Μάρτιος 24, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 πριν κάνεις οτιδήποτε μπες με ένα linux (πχ ubuntu) live cd/usb. λογικα τα αρχεια σου ειναι εκει και θα τα δει. Πάρε ό,τι αντιγραφα θες και μετα ξεκίνα τις δοκιμές 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Μάρτιος 24, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Μπορείς να κάνεις απο το command copy και να μεταφέρεις τα αρχεία σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Μάρτιος 24, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Ανοίγεις το command prompt (πληκτρολογείς cmd στο search του start μενού) και γράφεις την εντολή chkdsk /f d: (όπου d το drive που θες να επιδιορθώσεις) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάρτιος 24, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε.Και η πρώτη συμβουλή είναι ολόσωστη αλλά η τελευταία μου έλυσε τα χέρια. (Είχα και το περιθώριο να ρισκάρω αφού δε θα έχανα αρχεία αλλά μόνο κόπο, και το hdd sentinel που έδειχνε 100% health μου έδινε σιγουριά για ρίσκο). Με chkdsk λοιπόν σε 20'' έχω πίσω τα πάντα σαν να μην έγινε τίποτα. Ευχαριστώ και πάλι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts