stratosior Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2015 (edited) Καλησπέρα , έχοντας πλέον έρθει η ψηφιακή εποχή και εδώ στην περιοχή αναγκαστικά να αγοράσω αποκωδικοποιητή , έτσι είπα να δω μερικές ταινίες και να τις βάλω να παίξουν στον αποκωδικοποιητή.Το πρόβλημα μου είναι ότι εκεί που παίζει η ταινία στα 20 λεπτά περίπου οι υποτίτλου χάνονται,οι υπότιτλοι είναι UTF-8.Υπάρχει κάποια λύση ; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 23, 2015 από karmen1983 pirate content Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 24, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 (edited) Οι υπότιτλοι σου είναι λογικά σε ξεχωριστό αρχείο με κατάληξη .srt ?? Σωστά?Οπότε πάρε το αρχείο .srt σε ένα ξεχωριστό υπολογιστή - με ένα φλασάκι π.χ. και "γύρισε" τους υπότιτλους σε <unicode> (με save as). Λογικά θα τους δεί ο αποκωδικοποιητής.Ορισμένοι αποκωδικοποιητές δεν "βλέπουν" UTF-8... από τη μάνα τους. Υπάρχουν firmware για upgrade των αποκωδικοποιητών, αλλά ΜΗΝ μπλέξεις πρός το παρόν σε μία τέτοια διαδικασία...Δοκίμασε να τους "γυρίσεις"/ save files as σε unicode, and let us know για το αποτέλεσμα... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 24, 2015 από Spyros Mil 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosior Μάρτιος 24, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Αδερφέ με έσωσες , 1000 ευχαριστώ να'σε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 24, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 ...κατά τύχη το πέτυχα... ...απλά προσπαθούσα να θυμηθώ γιατί μου είχε συμβεί και μένα πρίν 2-3 χρόνια και είχα σπάσει το κεφάλι μου για να βρώ άκρη... Μέχρι και firmware άλλαζα στον Crystal Audio αποκωδικοποιητή μου μπας και δώ φώς (υπότιτλους)... Παρά λίγο να επιστρέψω τον 79 ευρώ (!) αποκωδικοποιητή πίσω... Αλλά λογικά, κάτι τέτοιο θα "έπαιζε" μάλλον και σε σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts