Jump to content

Η Γκαντεμιά Συνεχίζετε

varet

Recommended Posts

Αγόρασα από τον φίλο TroidΧ το P4C800-E

Γυρισμένο από RMA σφραγισμένο!!!!

Το ανοίγω και τι να δω..... ΣΚΟΝΗ! Στο chipset και γύρο από την βάση του Επεξεργαστή. Δηλαδή δεν είναι καινούριο.... :(

Σκέφτηκα να το συνδέσω όπως είναι έξω να δω αν είναι εντάξει...

Βάζω την κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, μνήμες, πληκτρολόγιο και τα 2 ρεύματα.

Το ανάβω... και τίποτα, ανάβουν τα ανεμιστήρια αλλά δεν προχωράει,

Πατάω να σβήσει δεν σβήνει, περιμένω με το κουμπί πατημένο 4 δευτερόλεπτα και σβήνει. :(

Βάζω 2 PCI και 1 AGP4x το μηχάνημα ανάβει, κάνει τα beep του αλλά σήμα στην οθόνη δεν παίρνω. Το έφερα σήμερα στην δουλειά και ανακαλύπτω τα παρακάτω :confused:

Σε όλες τις AGP8x που έβαλα, και δεν είναι λίγες, Παθαίνει ότι έπαθε και με την δικιά μου, σε όλες τις άλλες κάνει ότι έκανε και με τις PCI... :mad: :mad:

Η απορία μου είναι, όταν μια εταιρία σου στέλνει πίσω RMA μεταχειρισμένο ΔΕΝ το ελέγχει; Πρέπει να το ελέγχει ο τελικός χρήστης; :mad:

Επίσης είναι Revision 2 (με αυτοκόλλητο) και έχει 7 Μόσφετ κοντά στον επεξεργαστή (εκτός αν δε μέτρησα καλά) :(

Το πήγα σήμερα στην INTERSET και ο τεχνικός μου έδειξε ένα σημείο που είναι καφέ το Motherboard.

Μου πε πως πρέπει να ρωτίσει αν είναι ακόμη στην εγκύηση. και πως θα μου απαντήσει μάλον άυριο.

Δεν την έκαψα εγώ.... τι πρωτείνετε να πράξω;

Κοιτα εαν εχεις μπλεξει με Ιντερσετ δυσκολα θα τα καταφερεις να την βγαλεις καθαρη.Προσπαθησε να πιεσεις την κατασταση κυριολεκτικα με φωνες και στειλε κανα μαιλ στην ασους.Ειναι γνωστο το κολπο τους με την ανακυκλωση υλικου στην ιντερσετ.Το εχουν κανει αρκετες φορες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.