Jump to content

Windows phone- πόσο έχει ωριμάσει το λειτουργικό;

panos444

Recommended Posts

Έχω το Lumia 930 (Icon) με Windows 8.1 και έχω να αναφέρω ότι δεν πρόκειται να ξανά γυρίσω στο Android άμα η Microsoft συνεχίσει έτσι!!

Πολύ light λειτουργικό μου δίνει όλα όσα ζητάω! το κινητό δεν κολλάει σχεδόν καθόλου! απίστευτη ποιότητα!

Έχω βρει επίσης την υγεία μου με το OneDriveκαι το Outlook που χρησιμοποιώ για e-mail μου αυτή η κίνηση τις Microsoft ένα λειτουργικό για όλα θα βοηθήσει παρα πολύ

Επίσης τελευταία άρχισα να χρησιμοποιώ το Bing ως τώρα έχει και τα θετικά και αρνητικά του... θα δούμε τι θα αλλάξει με τα Win10

Ps: Επίσης το προηγούμενο smartphone που είχα ήταν το Oneplus One το πούλησα για να πάρω το Lumia 930 και πιστεύω έκανα παρα πολύ καλή κίνηση!! μου έχει λύση τα χερια απίστευτη ποιότητα και Camera!
Ps2: Έχω όλες τις εφαρμογές που είχα και στο Android του Oneplus one(LL Custom Rom) εκτος από το Gmail και το GoogleDrive (δεν καίγομαι και όλας), εάν έχεις παραπάνω ερώτησης γράψτε μου να στις απαντήσω στο θέμα του Lumia 930

Οπως ανεφερα και πιο πάνω, εγω απο oneplus σε 630 και αισθανομαι πολύ καλυτερα. 

Official εφαρμογές από την Google δεν υπάρχουν. Όσον αφορά το gmail, το outlook των wp είναι πολύ βολικό, έχω περασμένα εκεί τα διάφορα email μου και κάνω δουλειά μου πολύ άνετα. Για το google drive, εάν το χρησιμοποιούσα θα έβαζα μία από τις 3rd party δωρεάν εφαρμογές. Αλλά με τα 130 gb του onedrive δεν έχω μπει στην διαδικασία να ασχοληθώ.

• Like 3

Πρόσφατα πήρα το lumia 830 προερχόμενος από G2 και galaxy s5.
Δεν βλέπω να υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσω πίσω σε android. Ειδικά αν η Ms κάνει αυτά που λέει στα w10.

Το κινητό δεν κολλάει πουθενά, απίστευτη διαχείριση. Λίγο ένα πολιτισμικό σοκ είχα πάθει στην αρχή μέχρι να μπω στην λογική του, αλλά τώρα έρωτας.

Υ.Γ. Απορώ τόσο καιρό γιατί δεν είχα το OneDrive και ήμουν με το google drive. Άψογη συνεργασία με τα office, πράγμα πολύ σημαντικό για την δουλειά.

• Like 3