gleon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=589224&lngDtrID=252 Πολλοί θα συγκινηθούν έγω θα προτιμούσα κάτι σε 6128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Έλα ρε, μια χαρά καλή φάση είναι!Είναι και σχετικά φθηνό, 30 δολάρια μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 To retro έχει γίνει πολύ της μοδός τελευταία. Εγώ προσωπικά έιμαι πολύ κολλημένος , μαζεύω ότι βρω από παλιούς υπολογιστές και κονσόλες.Μάλιστα σκεφτόμενος να προωθήσω την τρέλα μου (να κολλήσω κι άλλους :devil: ), έβγαλα και μπλουζάκια με τo logo της Commodore τα οποία έβαλα στο fleamarket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 αρκετα καλη φαση!να παρουμε κανενα τετοιο βρε παιδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αν θέλεις μπορείς να δεις την δημοπρασία στο: http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2432054 Εννοείται ότι είναι ολοκαίνουρια.....εμφανίστε και κάποιος που με ρώτησε αν τα έχω από το 1980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εχω και μπόλικη "σαβούρα" ,Vtech game Tomy Terra-HitSinclair ZX81Spectrum ZX (Λαστιχένια πλήκτρα)Spectrum +Atari 2600Atari 2600 (small edition)Atari 7800Atari JaguarGameboy PocketGameboy Pocket ColorGameboy AdvanceGameboy Advance SpNintendo 64Nintendo Super NESGamecubeGame.Com (B&W)SwanCrystal (Κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ στην Ιαπωνία)Sega Mega DriveSega SaturnSega Master System IIDreamCastPlaystation 1Playstation 2Silicon Graphics IndigoCommodore Plus/4Commodore 64 + Tape + DriveCommodore 128D !!!!Amiga 500Amiga 4000Commodore Amiga CDTVPanasonic 3DOΟποιος έχει σαβούρα σπίτι του , να με φωνάξει να την μαζέψω , (αλλά μην το πει στην γυναίκα μου......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arielis Φεβρουάριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Παιδιά, sorry που ξανανοίγω αυτό το thread ,αλλά μήπως γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ κάποιο joystick για Commodore;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.