pasjohn Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2015 Διαβάζω ότι το antiglare είναι καλό για τα μάτια. Κάποιοι λένε όμως ότι δεν είναι καλό. Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ η οθόνη να είναι ξεκούραστη στα μάτια, αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Ρωτάω φυσικά για τις DELL Επίσης αν έχει γνωρίζει κάποιος και η EIZO FS2434 είναι ξεκούραστη ή όχι για τα μάτια. Είναι το τελευταίο θέμα που σκαλώνω πριν την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedViper Μάρτιος 20, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Ουσιαστικά έχεις απαντήσει μόνος σου στην ερώτηση σου. Είναι υποκειμενικό θέμα. Τώρα αν αναζητάς απόψεις, προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τιποτα σε οθόνη χωρις anti glare επένδυση. Μου αρέσει και για εμένα είναι πιο ξεκούραστο. Για μένα, το τονίζω. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.Η ezio λογικα εχει anti glare.Το ξαναλέω, εκφράζω προσωπική αποψη. Ο,τι φαινεται σε εμενα ξεκουραστο ή καλύτερο σε εσενα μπορεί να φαίνεται απαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 21, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2015 και εμένα με χαλάει χωρίς anti glare. Δεν γουστάρω να βλέπω αντανακλάσεις στην οθόνη, ιδιαίτερα αν έχεις και κάνα παράθυρο απο πίσω φένεται απαίσιο. Βέβαια χωρίς anti glare έχεις ποιο ζωντανά χρώματα αλλά προτιμώ να χάνω χρώματα παρά να έχω έναν καθρέφτη μπροστά μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 21, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2015 ΕΙναι θεμα γουστου, θεμα φωτισμου του δωματιου κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts