Jump to content

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ WIN2000 ΕΙΣΟΔΟΣ ΩΣ Administrator

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ZAK

Σωστά τα λες!

Αλλά άλλο το cracking και άλλο το hacking! Όχι, χωρίς το cracking πολλοί θα την είχαμε πατήσει! Αλλά το να "σπάσεις" ένα κωδικό είναι άλλο πράγμα! Οχι απλά παράνομο αλλά μπορείς

να κάνεις τρομερή ζημιά!

Να κάνω ζημιά που ????

Δεν είναι ειρωνικό!!! Πες τους κινδύνους ,

Εγώ ότι κάνω στο pc μου θα το κάνω! Βγάζω το καλώδιο του δικτύου

Και ???????? Αν πάλι εννοείς ότι αφού γνωρίσω την τεχνική μπορεί να κάνω

Ζημιά σε άλλους , ρωτώ με όλη μου την φιλία , είμαι παιδάκι????

Στους πολιτικούς και μεγαλοκαρχαρίες πέστα και εγώ μαζί σου!!!!

Χρησιμοποιούν τα φάρμακα για να δηλητηριάσουν τα παιδία μας ( ναρκωτικά )

Την τεχνολογία για να αφανίσουν το είδος μας!!!!! ( πυρηνική , βιολογική , χημική )

Εγώ δεν κρίνω κανέναν!! Είμαι ο τελευταίως ο πιο ασήμαντος για να κάνω κάτι τέτοιο.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ και θα είναι απολύτως σεβαστή!!!!!!!!!

:flower: :flower: :giveup:

βρε Βασιλάκη αγόρι μου....σαν προεκλογική εκστρατεία έχει καταντήσει το θρεντ σου...ανθρώπινα δικαιώματα και δεν συμμαζεύτεται.

Στρώσου εκει πέρα να κάνουμε καμιά δουλειά. Ξεκίνα να κάνεις κάτι από όλα αυτα που σου γράψαμε...:banging:

Αρχική απάντηση από chros26_

[ασχετο] μηπως δεν ειναι στην καταλληλη κατηγορια του φορουμ [\ασχετο]

καλη επιτυχια παντως οτι και αν προσπαθησεις...

εγω ειχα κατεβασει ενα προγραμμα απο το downloads.com που σου ελεγε τους κωδικους

(τους τοπικους) βεβαια ηταν bruteForce, οποτε καληνυχτα αν ειναι πολυπλοκος/μεγαλος

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ - ΝΕΟΣ SORRY!!!

Πενταψήφιος είναι , με user name : admin..

Το έχω δει από το pcanyhwere μπήκε δυο φορές από το γραφείο του και των ξεκλείδωσε!!!!

:p :P

Αρχική απάντηση από darkCount

βρε Βασιλάκη αγόρι μου....σαν προεκλογική εκστρατεία έχει καταντήσει το θρεντ σου...ανθρώπινα δικαιώματα και δεν συμμαζεύτεται.

Στρώσου εκει πέρα να κάνουμε καμιά δουλειά. Ξεκίνα να κάνεις κάτι από όλα αυτα που σου γράψαμε...:banging:

SORRY SORRY,

Λόγω επαγγέλματος βλέπεις ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ !!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ????

:D

Αρχική απάντηση από georgeadams

Το πρόγραμμα που προτείνει ο bleo8onhs δουλεύει μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει :)

Αν θέλεις και επιπλέον οδηγίες για τη χρήση του κοίτα εδώ

Συμπλήρωμα: με το πρόγραμμα αυτό έχεις 2 δυνατότητες:

1. Να αλλάξεις το password του (local) Administrator

2. Να δώσεις δικαίωμα local administrator σε κάποιον υπάρχοντα χρήστη ΧΩΡΙΣ να πειράξεις τα passwords

Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τη 2η επιλογή και να δώσεις δικαίωμα administrator στο λογαριασμό χρήστη που χρησιμοποιείς, γιατί αν αλλάξεις το password του administrator, όταν προσπαθήσει ο κανονικός admin να μπει, δεν θα μπορέσει κι έτσι θα καταλάβει εύκολα πως κάτι πάει στραβά...

2. Να δώσεις δικαίωμα local administrator σε κάποιον υπάρχοντα χρήστη ΧΩΡΙΣ να πειράξεις τα passwords

Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τη 2η επιλογή και να δώσεις δικαίωμα administrator στο λογαριασμό χρήστη που χρησιμοποιείς, γιατί αν αλλάξεις το password του administrator, όταν προσπαθήσει ο κανονικός admin να μπει, δεν θα μπορέσει κι έτσι θα καταλάβει εύκολα πως κάτι πάει στραβά...

OK!!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑΩ!!!!

:flower:

Αυτό μπήκα να γράψω και γώ φίλε! Πολύ καλό cdάκι έτσι?!

Ο δίσκος ή τα sam files μπορούν να είναι και κρυπτογραφημένα για να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα αυτό ή άλλες τακτικές. Επίσης να αναφέρω ότι η τεχνική αυτή και οι περισσότερες που δεν βασίζονται στο δίκτυο αλλά στον υπολογιστή μπορούν να εφαρμοστούν μόνο τοπικά. Αν το pc παίρνει τους κωδικούς από το server δεν μπορείς να το δουλέψεις. Εκεί μπορούν να εφαρμοστούν άλλες τεχνικές πολύ δυσκολότερες. Μαθαίνεις πολλά με ένα search του στυλ reset admin password ή παρόμοιο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.