Jump to content

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ WIN2000 ΕΙΣΟΔΟΣ ΩΣ Administrator

Recommended Posts

Χαιρετώ την ωραία παρέα..,

Έχω το εξής πρόβλημα , δουλεύω σε μια εταιρία κάπου στα Οινόφυτα

Πριν 20 μέρες ο υπεύθυνος της μηχανογράφησης μου έφερε καινούριο pc

Στο γραφείο μου!. Επιτέλους είχα ένα γρήγορο μηχάνημα (P4 3.2 512M)

Επιτέλους είχα INTERNET βάση ενός οργανωμένου εταιρικού δικτύου με

Server και τα λοιπά

Όλα αυτά καλά!!!! Τι να τα κάνω όμως???? Μπαίνω σαν χρήστης χωρίς κανένα δικαίωμα στους δίσκου ούτε επέκταση του IE μπορώ να κάνω να βλέπω ολοκληρωμένες της σελίδες!!!!! Χρησιμοποιεί το NOVELL LOGIN v4.81.0.0 δεν ξέρω καν τι κάνει αυτό το πρόγραμμα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ?? ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ??????????????

:help::tomato: :tomato:

Καλύτερα να ζητήσεις να σου αλλάξει group level, παρά να ψάξεις να βρεις το passwd του admin... ο οποίος μπορεί και να είναι domain admin, κάτι το ποίο σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μπάχαλο αρκετά πράγματα.

Να υποθέσω ότι δεν δουλεύεις στη μηχανογράφηση εσυ έτσι?

’ρα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν έχεις τέτοια δικαιώματα στο pc....πολιτική της εταιρίας.

Και εμείς στους χρήστες μας (στην εταιρία που δουλεύω) δεν δίνουμε δικαιώματα για να μην κάνουν @ιδίο τα pc και τρέχουμε εμεις για τον κάθε βλάκα.

Όχι δεν λέω εσένα βλάκα...στον τροπο σκεψης προσπαθω να σε βάλω.

’ρα προσεξε μην έχεις προβλημα με τον προϊστάμενο σου ψάχνοντας και κάνοντας τέτοιες ενέργειες.

Ειδικότερα τώρα στο πρόβλημα σου.....το NOVELL LOGIN v4.81.0.0 δεν το ξέρω.

Ένας τρόπος που θα χρησιμοποιούσα εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα ήταν ο εξής.

Θα έμπαινα με το τοπικό account του Admin στο pc. Συνήθως το αφήνουν χωρίς password μερικά τζιμάνια διαχειριστές.

Αν έχει password....μπούταρε με κάνα Austumi....μηδένισε το και κάνε login μετά.

Αφού μπεις λοιπον σαν administrator του μηχανήματος...όχι του δικτύου....άνοιξε το computer managment----user accounts----και βάλε το δικτυακό account σου (αυτό που κάνεις login στο pc δηλαδή) στο τοπικό group των administrators (του συγκεκριμένου pc)

Είσαι έτοιμος. Στο δίκτυο δεν φαίνεσαι ότι έχεις τέτοια δικαιώματα στο pc....παρα μόνο αν ψάξουν πάνω στο ίδιο το pc. Και κάνεις και τα γούστα σου....

ps. Αν δεν κατάλαβες πολλά από όσα είπα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθεις καν να κάνεις αυτό που θέλεις.

Αρκέσου σε αυτό που σου έδωσαν

Καλή τύχη

Αρχική απάντηση από ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ [Σήμερα, στις 13:43]

Χαιρετώ την ωραία παρέα..,

Έχω το εξής πρόβλημα , δουλεύω σε μια εταιρία κάπου στα Οινόφυτα

Πριν 20 μέρες ο υπεύθυνος της μηχανογράφησης μου έφερε καινούριο pc

Στο γραφείο μου!. Επιτέλους είχα ένα γρήγορο μηχάνημα (P4 3.2 512M)

Επιτέλους είχα INTERNET βάση ενός οργανωμένου εταιρικού δικτύου με

Server και τα λοιπά

Όλα αυτά καλά!!!! Τι να τα κάνω όμως???? Μπαίνω σαν χρήστης χωρίς κανένα δικαίωμα στους δίσκου ούτε επέκταση του IE μπορώ να κάνω να βλέπω ολοκληρωμένες της σελίδες!!!!! Χρησιμοποιεί το NOVELL LOGIN v4.81.0.0 δεν ξέρω καν τι κάνει αυτό το πρόγραμμα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ?? ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ??????????????

:help::tomato: :tomato:

Όταν ανέβω πάνω Οινόφυτα, θα σου πω εγώ τι password έχω βάλει και τί pc θα χεις μετά! Ούτε email δεν θα ΄χεις, θες και internet τρομάρα σου!

Πλάκα κάνω έτσι??? Χωρίς παρεξήγηση έτσι...!!!

Πάντως πρόσεχε μη και ο admin κυκλοφορεί κάπου εδώ μέσα! Αν έβλεπα εγώ κάποιον από τους χρήστες μου να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις εδώ θα τον είχα ξεχέσει!

Τέλος, να ξέρεις ότι οι admins γενικά ξέρουν ότι πάντα θα υπάρξει κάποιος "πονηρός" χρήστης σε όλη την εταιρία!

Και πάλι φιλικά και χωρίς παρεξήγηση!

Αρχική απάντηση από ZAK [Σήμερα, στις 15:20]

Όταν ανέβω πάνω Οινόφυτα, θα σου πω εγώ τι password έχω βάλει και τί pc θα χεις μετά! Ούτε email δεν θα ΄χεις, θες και internet τρομάρα σου!

ROFL

post-628-1416071456,5407_thumb.gif

ΦΙΛΕ ΜΟΥ darkCount!!!!!

Όχι δεν δουλεύω μηχανογράφηση!! Είμαι υπεύθυνος στης πρώτες ύλες ,

Με τον διαχειριστή είμαστε φίλοι και καλός του πελάτης μιας και διατηρεί μαγαζί με

Pc περιφερειακά..

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ SYMANTEC PC ANYWHERE τον έχει ξεκλειδώσει μια δυο φορές , να κάνω εγκαταστάσεις που γνωρίζει τι είναι!!! Δεν μπορώ και δεν θέλω να ζητάω να των ξεκλειδώνει κάθε λίγο!! Το γιατί είναι κλειδωμένος το ξέρω!! προστατεύει το pc από πολλά!!!!! Εγώ αυτό που θέλω είναι να μπω σαν admin για 30 λεπτά να κάνω τις εγκαταστάσεις μου και αυτό ήταν όλο γυρνάω σαν χρήστης.

Στο αν κατάλαβα και τι:

1 : ( το τοπικό account του Admin )

έχει password !!

αν κατάλαβα καλά το Austumi.... είναι κάποιο πρόγραμμα που ψάχνει για κωδικούς ή διαγράφει καθαρίζει τους κωδικούς ?????

ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΚΤΗ IQ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΣΟ ΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:giveup: :giveup: :giveup:

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ZAK

Η ΠΛΑΚΑ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΚΤΟ !!!!

ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ !!!! ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕ 3-PC ΚΑΙ ΔΥΟ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Το δικό μου είναι ένα p4 στα 3,6 με ASUS P4C800-E DELUXE KAI 2048 μνήμη.

Δεν φοβάμαι γιατί δεν έκανα κάτι κακό!!!!! Δικαίωμα στην γνώση έχουμε όλη.

Αν η χακερ δεν μας έδιναν τους κωδικούς για πάρα πολλά προγράμματα να δω τι θα κάναμε όλοι!!!! Όχι δεν θέλω να γίνω χακερ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα ζητάωωωω!!!!!

κακό είναι?????

:slap: :slap: :slap:

Δεν πιστεύω να στράβωσες με αυτά που σου έγραψα, ε?:flower:

Όταν γράφω στο τέλος...αν δεν κατάλαβες...και τα σχετικά, εννοώ ότι αν αυτά που σου έγραψα σου ακούγονται εξωγήινα, τότε δεν έχεις ελπίδα να τα κάνεις κιόλας.

Δεν το είπα για να σε μειώσω, ούτε τίποτα.

Πίσω στο θέμα σου πάλι...αν θες 30 λεπτα....ζήτησε του τα, αφού τον ξέρεις...και τελίωσε η υπόθεση.

Το να "μπεις" με τον τρόπο που σου περιγράφω έχει μια δόση "φουστιάς" μέσα του...και δεν το κάνεις έτσι απλά.

Είτε σκεπτόμενος τη θέση σου...είτε το φιλαράκι σου.

Δική σου επιλογή.

Στα ενδότερα τώρα....

Από winXP,2000,NT και γενικά από User Groups,User Accounts, local accounts ang groups και network user account and groups ξέρεις τίποτα?

Ανέφερες οργανωμένη επιχείρηση με server και τα λοιπά, γιαυτό ρωτάω. Πρέπει να μας διευκρινήσεις μέχρι που ξερεις και που θα σε χάσουμε για να τα πάρουμε με τη σειρά.

Το austrumi είναι μια έκδοση linux που bootαρει απο cd και έχει ένα καλο προγραμματάκι μέσα που παίζεις με τα ΤΟΠΙΚΑ passwords στα accounts που θα βρει στο pc. Τοπικά το τονίζω.

Υπάρχουν και άλλα που κάνουν αυτή τη δουλειά.Εγώ χρησιμοποιώ αυτό,γιαυτό και το ανέφερα.

Ας αρχίσουμε έτσι και το πάμε σιγά σιγά.

Όσο για την όρεξη σου για μάθηση...καλά κάνεις και την έχεις. Δεν σχολίασα αυτήν.

Τις όποιες ευθύνες μπορεί να σου ζητηθούν έφερα στην αντίληψη σου....τίποτα περισσότερο.:hi:

Αρχική απάντηση από ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ [Σήμερα, στις 16:26]

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ZAK

Η ΠΛΑΚΑ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΚΤΟ !!!!

ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ !!!! ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕ 3-PC ΚΑΙ ΔΥΟ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Το δικό μου είναι ένα p4 στα 3,6 με ASUS P4C800-E DELUXE KAI 2048 μνήμη.

Δεν φοβάμαι γιατί δεν έκανα κάτι κακό!!!!! Δικαίωμα στην γνώση έχουμε όλη.

Αν η χακερ δεν μας έδιναν τους κωδικούς για πάρα πολλά προγράμματα να δω τι θα κάναμε όλοι!!!! Όχι δεν θέλω να γίνω χακερ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα ζητάωωωω!!!!!

κακό είναι?????

:slap: :slap: :slap:

Σωστά τα λες!

Αλλά άλλο το cracking και άλλο το hacking! Όχι, χωρίς το cracking πολλοί θα την είχαμε πατήσει! Αλλά το να "σπάσεις" ένα κωδικό είναι άλλο πράγμα! Οχι απλά παράνομο αλλά μπορείς

να κάνεις τρομερή ζημιά!

Δοκίμασε να ψάξεις στο www.winnetmag.com

Πολύ καλό site! Κάπου έχει και ένα iso για boot cd που μηδενίζει όποιο pass θέλεις (προφανώς στο pc και όχι αν οι λογαριασμοί είναι στο server).

Αρχική απάντηση από ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

..... ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...

Να τον βρεις ειναι πρακτικα αδυνατο αφου θα πρεπει να σπασεις την κρυπτογραφηση του, μονο να τον αλλαξεις με την μεθοδο που ειπαν τα παιδια πιο πανω.

βασικα αν μπεις στον σκληρο απο Dos (με boot disk) απλα σβηνεις τα sam αρχεια και μηδενιζονται οι κωδικοι αλλα αν ειναι ntfs τοτε θελεις ειδικο utility να εχεις προσβαση... κανε πρωτα αυτα που σου λενε τα παιδια και αν δεν βγαλεις ακρη τοτε πες μου να σου πω ακριβως τα βηματα με το sam :)

OK λοιπόν ο τρόπος που εγώ είχα επιτυχώς χρησιμοποιήσει ήταν ο εξής.Λόγω NTFS μπούταρα με ένα cd-άκι που είχα από astalavista που είχε ντφσ driver.Πας στο /system32 αν θυμάμαι καλά και αντιγράφεις σε δισκετούλα το sam file και το δίνεις στο lc4 ή το lc5. Ανάλογα με τον κωδικό μπορείς να σου πάρει από ώρες ως βδομάδες

Το lc4 είναι brute forcer και μπορεί να κάνει και χρόνια ανάλογα με την πολυπλοκότητα του κωδικού... Αν δεν έχει αλλαχτεί ο κωδικός μέχρι τότε.

Και επειδή φαίνεται ότι βαριέσαι να κοιτάξεις στο link που σου έδωσα, ορίστε:

http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/cd041205.zip

Κάψτο σε ένα δισκάκι, μπούταρε με αυτό, ακολούθησε τις οδηγίες και άλλαξε όποιο pass θές. Δεν δουλεύει με κρυπτογραφημένους σκληρούς, αλλά και τι δουλεύει?

Χίλια ευχαριστώ σε όλους !!!!!!!!!!

Δεν σνομπάρω ούτε βαριέμαι , μέρες που είναι με

Τρέχουν ανηλεώς..

ζητώ συγνώμη αν δεν απάντησα έγκαιρα , είστε όλοι σας αστέρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

:daisy: :daisy: :sorry:

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Το lc4 είναι brute forcer και μπορεί να κάνει και χρόνια ανάλογα με την πολυπλοκότητα του κωδικού... Αν δεν έχει αλλαχτεί ο κωδικός μέχρι τότε.

Και επειδή φαίνεται ότι βαριέσαι να κοιτάξεις στο link που σου έδωσα, ορίστε:

http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/cd041205.zip

Κάψτο σε ένα δισκάκι, μπούταρε με αυτό, ακολούθησε τις οδηγίες και άλλαξε όποιο pass θές. Δεν δουλεύει με κρυπτογραφημένους σκληρούς, αλλά και τι δουλεύει?

Ο δίσκος γιατί να είναι κρυπτογραφημένος ???

Το αρχείο το κατέβασα σε ευχαριστώ!!!!

Το πρωί θα έχω πολύ χρόνο εδώ στην δουλεία!!!

Μιας και ότι κάνω πρέπει να το κάνω εδώ! Με καταλαβαίνεις

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:clap: :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από darkCount

Δεν πιστεύω να στράβωσες με αυτά που σου έγραψα, ε?:flower:

Όταν γράφω στο τέλος...αν δεν κατάλαβες...και τα σχετικά, εννοώ ότι αν αυτά που σου έγραψα σου ακούγονται εξωγήινα, τότε δεν έχεις ελπίδα να τα κάνεις κιόλας.

Δεν το είπα για να σε μειώσω, ούτε τίποτα.

Πίσω στο θέμα σου πάλι...αν θες 30 λεπτα....ζήτησε του τα, αφού τον ξέρεις...και τελίωσε η υπόθεση.

Το να "μπεις" με τον τρόπο που σου περιγράφω έχει μια δόση "φουστιάς" μέσα του...και δεν το κάνεις έτσι απλά.

Είτε σκεπτόμενος τη θέση σου...είτε το φιλαράκι σου.

Δική σου επιλογή.

Στα ενδότερα τώρα....

Από winXP,2000,NT και γενικά από User Groups,User Accounts, local accounts ang groups και network user account and groups ξέρεις τίποτα?

Ανέφερες οργανωμένη επιχείρηση με server και τα λοιπά, γιαυτό ρωτάω. Πρέπει να μας διευκρινήσεις μέχρι που ξερεις και που θα σε χάσουμε για να τα πάρουμε με τη σειρά.

Το austrumi είναι μια έκδοση linux που bootαρει απο cd και έχει ένα καλο προγραμματάκι μέσα που παίζεις με τα ΤΟΠΙΚΑ passwords στα accounts που θα βρει στο pc. Τοπικά το τονίζω.

Υπάρχουν και άλλα που κάνουν αυτή τη δουλειά.Εγώ χρησιμοποιώ αυτό,γιαυτό και το ανέφερα.

Ας αρχίσουμε έτσι και το πάμε σιγά σιγά.

Όσο για την όρεξη σου για μάθηση...καλά κάνεις και την έχεις. Δεν σχολίασα αυτήν.

Τις όποιες ευθύνες μπορεί να σου ζητηθούν έφερα στην αντίληψη σου....τίποτα περισσότερο.:hi:

Είναι τιμή μου που ασχολήθηκες μαζί μου

Όχι όχι το εννοώ!!!!

Από όσα αναφέρεις ξέρω πολύ λίγα πράγματα! Δυστυχώς

Αν και 29 χρονών όμως αξίζει να μάθω!!! Και το θέλω πολύ!!!

Το πρωί αρχίζω δοκιμές και ενημερώνω ανάλογα!!!

Προς θεού δεν παρεξηγήθηκα καταλαβαίνω απολύτως το πνεύμα σου

Και συμφωνώ!!! Θέλω να μάθω όμως πώς να το κάνω!!!!

Η ευθύνη δικιά μου , πιστέψαμε όμως στην θέση κ. την εταιρία που είμαι

Είναι μηδαμινή!!!!!

[ασχετο] μηπως δεν ειναι στην καταλληλη κατηγορια του φορουμ [\ασχετο]

καλη επιτυχια παντως οτι και αν προσπαθησεις...

εγω ειχα κατεβασει ενα προγραμμα απο το downloads.com που σου ελεγε τους κωδικους

(τους τοπικους) βεβαια ηταν bruteForce, οποτε καληνυχτα αν ειναι πολυπλοκος/μεγαλος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.