n1k3man Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 μ@μw τα dell μ@μw! προσπαθουμε να κανουμε format σε 1 dell pc 2-3 παιδια και δε μπουταρει με το cd των xp.. για να μην αναφερω το αλλο, πηγα να βαλω 1αδειο σκληρο στη θεση ενος που υπηρχε και το συστημα δε bootarize.. press f1 to retry boot or f2 to enter setup..το bios που χρησιμοποιει ειναι της dell.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Έχουμε καμία 60αριά dell εδώ και δεν είχαμε ποτέ το πρόβλημα που λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Δεκέμβριος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 ωραια και πως κανω format σ'αυτο το pc δλδ? εχει win xp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Εχεις ορήσει το cd για boot device από το bios???Mπροστά από τον HDD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Απλή διαδικασία, δεν κατάλαβα γιατί σε προβλημάτισε τόσο... είτε με το xp cd της dell(αν ήρθε με προεγκατεστημένα) είτε με κανονικό bootable cd των xp, ορίζεις όπως είπε ο FrOsT σαν 1η boot συσκευή το cd/dvd drive , 2η τον σκληρό και ξεκινάς εγκατάσταση, Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Δεκέμβριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 το εχω κανει αυτο ρε παιδες εβαλα πρωτα το dvd να bootarei. εννοειται!! το προβλημα ομως συνεχιζεται και εκει που παει να bootarei βγαζει το press f1 to retry boot or f2 to enter setup.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Τι να σε πω βρε φίλε, σε τόσα pc δεν είχαμε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Σε 2 Dell που έχω κάνει και format και άλλαξα HDD κανένα πρόβλημα!Μήπως έχουν ορήσει τις συσκεβές manual μεσα από το bios και με το που βλέπει άλλες συσκεβές σου ρήχνει "μούτζα"? (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο υποθέσεις κάνω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.