XMorsX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2015 (edited) Καλημερα. Με αφορμη το θεμα 'ξαφνικό "πάγωμα" του υπολογιστή', επειδη και εγω επαθα ενα τετoιο freeze σημερα, ξανακοιταξα τους drivers της μητρικης μου, Asrock Η67m. Εχω περασει τα Windows 8.1 64bit, οποτε επιλεγοντας τον συνδεσμο στο μενου των downloads της Asrock, με βγαζει εδω: http://www.asrock.com/mb/Intel/H67M/index.asp?cat=Beta Μου εκανε εντυπωση που γραφει beta zone, για αυτο πηγα και στα windows 7 64bit, οπου με εβγαλε εδω: http://www.asrock.com/mb/Intel/H67M/?cat=Download&os=Win764 Βλεπετε πως εχει περισσοτερο υλικο για κατεβασμα. Να τα κατεβασω και να τα εγκαταστησω? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάρτιος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 Μήπως υπάρχει ενότητα με drivers / utilities για win 8.0 στην z77 asrock που εχω υπάρχει. Τα utilities των win7 δεν μου παίζουν σε win8.1 ενώ με των win8 που δεν είναι και beta δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 18, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 (edited) Μήπως υπάρχει ενότητα με drivers / utilities για win 8.0 στην z77 asrock που εχω υπάρχει. Τα utilities των win7 δεν μου παίζουν σε win8.1 ενώ με των win8 που δεν είναι και beta δεν υπάρχει πρόβλημα. Οχι δεν υπαρχει κατι αλλο, ο συνδεσμος για τους drivers / utilities για win8 64bit οδηγει στην beta zone. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάρτιος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 Βάλε τότε τα beta δεν θα υπάρχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 18, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 (edited) Βάλε τότε τα beta δεν θα υπάρχει πρόβλημα Tα εχω βαλει, το θεμα ειναι οτι δε φαινεται αν ειναι πληρης η λιστα, ανοιξε τα links για να καταλαβεις, τα windows 7 εχουν περισσοτερο υλικο για κατεβασμα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Μάρτιος 20, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Τα win 8 έχουν κάποιους drivers προεγκατεστημένους πχ usb3, 3tb+ support κλπ και γι'αυτό δεν χρειάζονται extra downloads.Επίσης και κάποια utilities δεν παίζουν ακόμα σε win8. Παρόλα αυτά άποψη μου μην βάλεις καθόλου utilities ίσως μόνο το intel rapid start. Και drivers για igpu άσε του Windows update αν όχι τους τελευταίους από τον κατασκευαστή (intel) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts