haris013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2015 καλησπέρα, έχω το kaspersky antivirus 2015 και θέλω να ρωτήσω πόσο ποιο βαρύ είναι σε σχέση με bitdefender free ή nod 32.το είχα πριν πάρω ssd και ένοιωθα οτι "βάραινε" λίγο το λάπτοπ. τώρα με ssd να ξαναβάλω kaspersky ή να πάω αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 nod32!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Μάρτιος 17, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 nod32!!! είναι αισθητά ελαφρύτερο?(αποτελεσματικό ξέρω οτι είναι ) είναι αγορασμένο για 2 χρόνια το kaspersky γιαυτό ρωτάω και δεν πάω κατευθείαν στο nod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 εγω απο 2002 Kaspersky Antivirus χρησιμοποιω, δεν εχω κανενα παραπονο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Μάρτιος 18, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 εγω απο 2002 Kaspersky Antivirus χρησιμοποιω, δεν εχω κανενα παραπονο! μωρέ ούτε εγώ έχω παράπονο,μια χαρά αποτελεσματικό είναι,δεν με σπαμάρει με ποπ απς, απλά επειδή το λαπτοπ hardware δεν είναι ιδιαιέτερα δυνατό σε σχέση με τα desktop έλεγα να μην το "κλατάρω" και σέρνεται λόγο AV. επειδή δεν μπορώ να βρώ κάπου μια σύγκριση με τα πόσα resources τραβάει κάθε antivirus γιαυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς πόσο ελαφρύτερο ή βαρύτερο είναι το kaspersky που ήδη έχω με άλλα AV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 18, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 Το nod32 σε σχέση με το Kaspersky είναι κάπως ελαφρύτερο. Εγώ το έχω και στο PC, και σε laptop του 2009 και δεν εχω απολύτως κανενα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Μάρτιος 25, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 καλησπέρα, έχω το kaspersky antivirus 2015 και θέλω να ρωτήσω πόσο ποιο βαρύ είναι σε σχέση με bitdefender free ή nod 32. το είχα πριν πάρω ssd και ένοιωθα οτι "βάραινε" λίγο το λάπτοπ. τώρα με ssd να ξαναβάλω kaspersky ή να πάω αλλού? ειχα πριν ενα χρονο το internet sequrity του kaspersky 2014 και ηταν παρα πολυ καλο! Τωρα εχω norton (σταθερο pc) και ειναι καλο! Δε ξερω να σου πω ποιο ειναι βαρυτερο απο αυτα που αναφερεις (αλλα και απο το norton που αναφερω εγω) αλλα θα χρησιμοποιουσα το kaspersky γιατι ειναι και για 2 χρονια, οπως λες, αλλα το θεωρω και πιο αξιοπιστο! Α κατι ακομα! Για να μη δημιουργω τωρα νεο θεμα! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα antivirus ελαφρυ (ειναι για laptop) και να ειναι free για ενα χρονο; Αν γινετε να μου βαλει εδω το url. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 25, 2015 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 Α κατι ακομα! Για να μη δημιουργω τωρα νεο θεμα! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα antivirus ελαφρυ (ειναι για laptop) και να ειναι free για ενα χρονο; Αν γινετε να μου βαλει εδω το url. Ευχαριστω! http://www.avast.com/el-gr/download-thank-you.php?product=FAV-ONLINE&locale=el-gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts