XMorsX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 (edited) Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Επειδη εχω εγκαταστησει τα windows σε ssd, μετακινησα ολες τις θεσεις των φακελων βιντεο, εικονες, εγγραφα, ληψεις, επιφανεια εργασιας κλπ στον hdd. Ομως δεν εκανα ξεχωριστους φακελους μεσα εκει, θεωρωντας οτι θα γινουν μονοι τους. Δεν γινανε ομως, και τωρα οτι αποθηκευω στον hdd βγαινει στημ επιφανεια εργασιας. Δεν μπορω να φτιαξω εκ των υστερων φακελους στον hdd, γιατι ελει οτι δεν μπορουν να μετακινηθουν τα αρχεια 'can't redirect a parent to a child' η κατι παρομοιο. Υπαρχει λυση περα απο επανεγκατασταση των windows στον ssd? EDIT: Εχω βρει το παραακτω αλλα δεν το εχω μελετησει, βοηθαει? http://www.sevenforums.com/tutorials/18583-user-folders-restore-default-location.html Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 15, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2015 Τελικά έκανα το φορματ στον σσδ και μετα σωστή μετακίνηση όποτε δεν υπάρχει πλέον προβλημα. Την επιφάνεια εργασίας την αφησα στον σσδ, έκανα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 16, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 (edited) Γιατι να μεταφερεις την επιφανεια εργασιας?πρωτη φορα το ακουω αυτό, υποτίθεται μονο εικονίδια/συντομεύσεις εχει Το φακελο "τα εγγραφα μου" πρεπει να μετακινήσεις μονο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2015 από slalom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 16, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 (edited) Μετεφερα οτι εβρισκα, το εκανα λιγο βιαστικα. Τελικα εκανα παλι format και install τα windows, και μετεφερα σε φακελους αυτη τη φορα ολους τους user files πλην της επιφανειας εργασιας και ειμαι ενταξει. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts