Papakitou Μάρτιος 12, 2015 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 Σουπερ...7 χρονια κρατησε το δικο μου και πηγε επειδη τα τελευταια 1.5 δουλευε στο οριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Μάρτιος 12, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 Είχες το ίδιο? Θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο και δεν βρήκα στα review που διάβασα έως τώρα. Το ανεμιστηράκι του διαχειρίζετε μόνο ανάλογα με το load ή και με την θερμοκρασία? Γιατί το κουτί που έχω όπως προαναφέρθηκα και πριν, είναι κάπως "δύσχερο" στην ψύξη του τροφοδοτικού γιατί είναι κλειστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 12, 2015 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 (edited) The best of the best ,efficiency τερμα ,θόρυβος μηδεν (ειμαι άρρωστος μέ το θόρυβο ) http://www.skroutz.gr/s/4055483/Seasonic-Platinum-Series-660W.html Μεγεια.Lol ,μαλλον ειναι το ίδιο που είπατε πιο πάνω ,απλα δεν ανοίγουν links απο το tapatalk γιατί τα περνάει μαλλον απο σερβερ του tapatalk και τα πιάνει σα διαφημίσεις.Η ψυξη εχει και επιλογή hybrid ,οποτε στο μόνιμα ανοιχτό ,δε νομιζω οτι θα εχεις ποτε θέμα ,platinum ειναι ,δε βγαζει τρελές θερμοκρασίες .Εχω noctua ανεμιστηρια στην ψυχτρα και το θρόισμα του αερα ακούγεται πιο πολυ απο το psu Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 12, 2015 από das Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Μάρτιος 12, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 Και εμένα πολύ ωραίο μου φένετε... Είναι κανείς που ξέρει τίποτα κακό γιαυτό εδώ το psu και δέν το λέει??? Να το πεί τώρα παρακαλώ προτού είναι αργά και το έχω αγοράσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 12, 2015 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 Παγκοσμίως δε νομίζω πως θα βρεις κακο λογο για αυτο το τροφοδοτικο .Ειναι και απο τα πιο ακριβα που υπάρχουν στην κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Μάρτιος 13, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 To be quite! straight power 400w σε σχέση με το corsair TX850V2 παιδιά που το μέτρησα με την συσκευή στην πρίζα δίχνει να έχει καλύτερο efficiency απο 10% εως 20%. Επίσης τα 3.3v, 5v, 12v, που το μέτρησα με software δείχνουν πολύ καλύτερα. το 12v για παράδειγμα στο be quite! είναι 12.1v και στο ΤΧ850 είναι 12.9v. Καλά...για το ανεμιστηράκι ούτε συζήτηση, στο ένα είναι σαν να μην υπάρχει και στο άλλο είναι σαv κομπρεσέρ Μου φένετε πολύ μάπα το TX850:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Μάρτιος 13, 2015 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 http://www.e-shop.gr/trofodotika-pc-psu-l?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-2891=1&filter-9476=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 13, 2015 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 Και εμένα πολύ ωραίο μου φένετε... Είναι κανείς που ξέρει τίποτα κακό γιαυτό εδώ το psu και δέν το λέει??? Να το πεί τώρα παρακαλώ προτού είναι αργά και το έχω αγοράσει Κάποια units έχουν θέμα με coil whine, πρόβλημα για το οποίο όμως καλύπτεσαι από την εγγύηση. Εγώ πχ. έχω το μεγαλύτερο αδελφάκι του (Corsair AX860 το οποίο είναι rebranded Seasonic) και δεν έχει θέμα με coil whine και δεν ακούγεται κιχ πραγματικά στο pc της υπογραφής μου σε hybrid mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 18, 2015 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2015 Δεν ξέρω αν το πήρες ήδη αλλά θα πήγανα σε be quite! straight power και δεν ακούς τιποτε. Με το 650 είσαι ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts