ARK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2004 είχα διαβάσει ενα ποστ στο forum για το πως μπορούμε να ρυθμίσουμε έτσι ώστε και στα παιχνίδια η συχνότητα ανανέωσης να παραμένει αυτή που έχουμε στο Desktop (πχ 80ΗΖ).Το γνωρίζει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αν εχεις ΑΤΙ δεν νομιζω οτι υφισταται τετοιο προβλημα(ισως δεν θυμαμαι καλα). Αν εχεις Nvidia τοτε κανεις δεξι κλικ στο desktop--> Properties-->Settings-->Advanced--> πατας στο TAB της VGA σου(Νvidia XXXX) και απο τα αριστερα πατας πανω στο TAB που λεει refresh rates overrides...και επιλεγης την αναλυση που θελεις και το refresh rate..οπως στην φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Επίσης μια άλλη λύση είναι μέσο του dxdiag. Θα πας start>Run και θα γράψεις dxdiag μετά θα επιλέξεις την καρτέλα more help κάνε κλικ στο override και βαλε την επιθυμητή τιμή Hz (δε πετυχαίνει πάντα αλλά για τα περισσότερα παιχνίδια ισχύει.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Kαι για ΑΤι υπαρχει αυτο το προβλημα και λυνεται ςσ εξης...display properties->settings->advanced->απο τα πανελ της ΑΤι πατας αυτο που λεει μονιτορ και εκει θα δεις την οθονη σου λογικα μαζι με αλλες 3 οικονες απο οθονες....πατα μονιτορ και στο παρακαμψη ρυθμου ανανεωσης βαλε οσα hz θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 επισης μπορεις χρησιμοποιοντας το powerstripκαι εχοντας το ρυθμισμενο στην αναλυση του desktopσου και στα mhz που εσυ επιθυμεις, μπενοντας τοτε στο παιχνιδιτο powerstrip ρυθμιζει μονο του αυτα που εχεις βαλει!αυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 24, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 παιδιά το παιχνίδι αυτό (Pacific Fighters) είναι σε Open GL και με αυτά που μου είπατε δεν λύθηκε το πρόβλημα, συνεχίζει να είναι στα 60 Hz. To power strip δεν το δοκίμασα γιατί φοβάμαι να μη αποσυντονίσω την κάρτα μου με τόσα πολλά που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Δεκέμβριος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 εγώ, με ΑΤΙ κάρτες, χρησιμοποιώ το "reforce" που σου κάνει και autodetect τα μέγιστα Ηz σε κάθε ανάλυση και δεν έχω κάνένα πρόβλημα. Τα πιάνει σε όλα τα παιχνίδια κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 reforceτι είναι?που το βρίσκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 Kαι για ΑΤι υπαρχει αυτο το προβλημα και λυνεται ςσ εξης...display properties->settings->advanced->απο τα πανελ της ΑΤι πατας αυτο που λεει μονιτορ και εκει θα δεις την οθονη σου λογικα μαζι με αλλες 3 οικονες απο οθονες....πατα μονιτορ και στο παρακαμψη ρυθμου ανανεωσης βαλε οσα hz θες Κανε αυτο που λεει παραπανω και εκει που λεει για "refresh rate override" βαλε "same as desktop". Τοσο απλο. Αν εχεις διαφορετικη αναλυση απο αυτην του desktop, κατεβασε το ATI Tray Tool και βαλε την ανανεωση που θες για καθε αναλυση ξεχωριστα.http://www.radeon2.ru/atitray/attsetup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 24, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 18:05] Κανε αυτο που λεει παραπανω και εκει που λεει για "refresh rate override" βαλε "same as desktop". Τοσο απλο. Αν εχεις διαφορετικη αναλυση απο αυτην του desktop, κατεβασε το ATI Tray Tool και βαλε την ανανεωση που θες για καθε αναλυση ξεχωριστα.http://www.radeon2.ru/atitray/attsetup.exe δεν έχει αυτές τις επιλογές που λέτε.Μου βγάζει μια επιλογή DDC για ανώτερη ανάλυση και frames rate όταν όταν επιλέγω μονιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Δεκέμβριος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ARK [Χθες, στις 17:44] reforceτι είναι?που το βρίσκω? Ένα μικρό προγραμματάκι, πολύ εύκολο και αποτελεσματικόΚατέβασε το από εδώ:http://www.majorgeeks.com/download1847.htmlτρέξτο και ησύχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 25, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 ευχαριστώ παιδιά, με το ΑΤΙ Τray Tool που είπε Κalileo λύθηκε το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 25, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Και εγω εχω το ιδιο παιχνιδι σε OPENGL αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα με το refresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Δεκέμβριος 25, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 δεν το καταλαβαίνεις αλλά εάν ψάξεις στο μενού της οθόνης θα δείς ότι δουλεύει σε 60 HZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.