Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

κάποιες φορές όταν μπαίνω στον εξπλορερ και ο κέρσορας μένει ακίνητος για 3 δευτερόλεπτα ,εξαφανίζεται. ξέρεις κανείς γιατί ? είναι κάποια site που ανοίγω ή κάτι άλλο ? 

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος

κάποιες φορές όταν μπαίνω στον εξπλορερ και ο κέρσορας μένει ακίνητος για 3 δευτερόλεπτα ,εξαφανίζεται. ξέρεις κανείς γιατί ? είναι κάποια site που ανοίγω ή κάτι άλλο ? 

Μηπως πληκτρολογεις την ωρα που εξαφανιζεται?

μόνο όταν τον ανοίγεις;;;

ή και όταν ανοίγεις κάποια σάιτ;;

μπορεί να'ναι απλά το ότι φορτώνει.. αλλά χωρίς το σύστημά σου κ το τι ακριβώς κάνεις, εμείς θα κάνουμε απλά υποθέσεις.. 

έχω windows 7 professional και ιντελ 3550 . ο εξπλορερ είναι ο 11 νομίζω. δεν ανοίγει κάτι όταν το κάνει αυτό. εξαφανίζεται όταν μένει idle  ή όταν το βάζω πάνω από κάποια παραπομπή .

Δηλαδή αν ανοίξεις μια σελίδα και αφήσεις ακίνητο το ποντίκι, χάνεται ο κέρσορας; Σε όλα τα site το κάνει; 

Επίσης πες μας σε ποιο site μπαίνεις και πας πάνω σε μια παραπομπή, για να καταλάβουμε κ τι εννοείς κ να δούμε αν μας κάνει το ίδιο.

Τολμώ να πω πως είναι καμιά ιδιαιτερότητα του explorer, γιατί δε νομίζω να στο κάνει με άλλο broswer.

(edited)

μπήκα στο google , το είχαν και άλλoi το πρόβλημα και κάποιοι λένε ότι είναι πρόβλημα του adobe flash .μόλις κλείσεις το tab που έχει το flash video επανέρχεται.

ναι οταν ανοίξω μια σελίδα και το αφήσω ακίνητο το ποντίκι ,χάνεται ο κέρσορας . όταν ανοίγει μάλλον η σελίδα με το flash video το κάνει σε όλα τα site.

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος

μήπως πρέπει να αναβαθμίσεις τον flash plalyer;

μπήκα τώρα με explorer σε youtube και sport24.gr που είναι τίγκα στα flash και δεν παρατήρησα αυτό που λες.. 

θα το δοκιμάσω. οι περισσότεροι αυτό λένε. όταν κλείσεις το tab με το υποτιθέμενο πρόβλημα , το εξαφάνισμα του κέρσορα φεύγει .