Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2015 Καλησπέρα.Έχω κάνει σήμανση σε μειλ που θεωρω ανεπιθύμητα αλλά παραμένουν στο inbox το γενικό του Thunderbird μου.Πως μπορώ με ένα κουμπάκι να μεταφέρει οοοολα τα μεηλ που θεωρω ανεπιθύμητα στο dir ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ που έχω φτιαξει; (Έφτιαξα νεο σύστημα εγκατάσταση win 7 και δεν θυμάμαι, δεν βρίσκω πως βάζω το μαγικό κουμπάκι που τα στέλνει ολα στο ανεπιθύμητο dir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 αν πατήσεις να σου κάνει ταξινόμηση ανάλογα με τη σήμανση junk ή όχι, μετά επιλογή όλων των junk και move στο σχετικό φάκελο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Μάρτιος 12, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 στις ρυθμισεις του λογαριασμου, στην ενοτητα ανεπιθύμητα, υπαρχει μια επιλογη να στελνει αυτοματα το ανεπιθύμητα σε καποιο φακελο. ειναι τσεκαρισμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts