Jump to content



αγορα κινητου ~400


stemac

Recommended Posts

Εδω και μαλλον αρκετο καιρο σκεφτομαι να παρω ενα κινητο να αντικαταστησω το HTC desire HD που εχω και ψιλο κολλαει με 4.4.4 βεβαια (τελευταια official v 2.3.5).

 

Budget ~400

OS: Android

Μεγεθος: ~5" οχι πανω απο 5.1"

Σοβαρη καμερα, λογικα 2GB ram και quad. Πρακτικα δε παιζω παιχνιδια, αλλα το αφησα το sport λογω του μονοπυρηνου αν και OC'ed 50% :D

 

Ελεγα το samsung S5 αλλα δε μου αρεσει το πλαστικο περιβλημα.

G3 αν και πρεπει να το δω απο κοντα, μου ειπαν οτι δε φαινεται οσο μεγαλο οσο τα περισσοτερα 5.5"

Ζ3 compact το κανονικο ξεφευγει απο τιμη, παλι πρεπει να δω την οθονη.

 

1280*720 αναλυση ειναι οκ σε τετοιες inches ή πρεπει να παω σε 1080;

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Γενικα μου αρεσει το αλουμινιο και το στυλ των HTC αλλα δε ξερω αν τα νεα μοντελα ειναι καλα, πλεον υπαρχουν υπερβολικα πολλα μοντελα.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια και μου άρεσε το lg g3. Αφού όμως τα έλεγα με φίλο που το έχει μου είπε οτι είναι καλό ΑΛΛΑ έχει αρκετά κακά...θερμαίνεται εύκολα, η μπαταρία τελειώνει στο πι και φι, κολλάει που και που και κάτι με το καινούργιο λογισμικό ότι δεν κάθεται καλά κλπ...μετά από αυτό άλλαξα γνώμη γιατί ο φίλος ξέρει καλά από κινιτά και με παρέπεμψε σε κάτι κινέζικα...m2c

Έγινε επεξεργασία από raven_g20
Link to comment
Share on other sites

Πηγα και ειδα G3 & S5 στο γερμανο, οντως το S3 για 5.5 φαινεται μια χαρα, πρακτικα το ιδιο μεγεθος με το S5. Αυτο που ειδα ειναι οτι το S5 εχει πιο φωτεινα και εντονα χρωματα αλλα γενικα στο G3 μου φαινονται πιο ζεστα, αρμονικα. Το πισω πλαστικο του φαινεται καλυτερο και ανθεκτικο, γενικα μαλλον προτιμαω το G3 απο το S5.

 

Ειδα και το Samsung A5 που φαινεται αρκετα συμπαθητικο, πολυ ωραια κατασκευη με αλουμινιο, ωραια οθονη αν και μικροτερης αναλυσης. Το μεγαλο του μειον ειναι στο επεξεργαστη που πεφτει στα 1.2GHz.

 

To M8 δε το ειχε αλλα γενικα λιγο που ειχα δει για την ultrapixel δεν ειδα πολυ καλα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.