stemac Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2015 Εδω και μαλλον αρκετο καιρο σκεφτομαι να παρω ενα κινητο να αντικαταστησω το HTC desire HD που εχω και ψιλο κολλαει με 4.4.4 βεβαια (τελευταια official v 2.3.5). Budget ~400 OS: Android Μεγεθος: ~5" οχι πανω απο 5.1" Σοβαρη καμερα, λογικα 2GB ram και quad. Πρακτικα δε παιζω παιχνιδια, αλλα το αφησα το sport λογω του μονοπυρηνου αν και OC'ed 50% Ελεγα το samsung S5 αλλα δε μου αρεσει το πλαστικο περιβλημα. G3 αν και πρεπει να το δω απο κοντα, μου ειπαν οτι δε φαινεται οσο μεγαλο οσο τα περισσοτερα 5.5" Ζ3 compact το κανονικο ξεφευγει απο τιμη, παλι πρεπει να δω την οθονη. 1280*720 αναλυση ειναι οκ σε τετοιες inches ή πρεπει να παω σε 1080; Εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Γενικα μου αρεσει το αλουμινιο και το στυλ των HTC αλλα δε ξερω αν τα νεα μοντελα ειναι καλα, πλεον υπαρχουν υπερβολικα πολλα μοντελα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 Το G3 είναι υπερπλήρες με μικρό για την οθόνη του σώμα και καλή ποιότητα κατασκευής. Στο προφίλ που ζητάς, κοίταξε και το HTC one m8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 12, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 htc m8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 προσωπικα θα διαλεγα lg g3 32gb/s5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Μάρτιος 12, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 lg g3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Μάρτιος 15, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2015 ευχαριστω παιδια, απλως πρεπει να βρω καποια στιγμη να δω το G3 απο κοντα σε καποιο μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάρτιος 15, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2015 (edited) Ψάχνομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια και μου άρεσε το lg g3. Αφού όμως τα έλεγα με φίλο που το έχει μου είπε οτι είναι καλό ΑΛΛΑ έχει αρκετά κακά...θερμαίνεται εύκολα, η μπαταρία τελειώνει στο πι και φι, κολλάει που και που και κάτι με το καινούργιο λογισμικό ότι δεν κάθεται καλά κλπ...μετά από αυτό άλλαξα γνώμη γιατί ο φίλος ξέρει καλά από κινιτά και με παρέπεμψε σε κάτι κινέζικα...m2c Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2015 από raven_g20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxianjim Μάρτιος 16, 2015 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Ως κατοχος G3,τα προβληματα υπερθερμανσης-μπαταριας λυθηκαν με το update σε lolipop.Το κινητο το εχει στον γερμανο ανοιχτο για να το δεις νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Μάρτιος 20, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Πηγα και ειδα G3 & S5 στο γερμανο, οντως το S3 για 5.5 φαινεται μια χαρα, πρακτικα το ιδιο μεγεθος με το S5. Αυτο που ειδα ειναι οτι το S5 εχει πιο φωτεινα και εντονα χρωματα αλλα γενικα στο G3 μου φαινονται πιο ζεστα, αρμονικα. Το πισω πλαστικο του φαινεται καλυτερο και ανθεκτικο, γενικα μαλλον προτιμαω το G3 απο το S5. Ειδα και το Samsung A5 που φαινεται αρκετα συμπαθητικο, πολυ ωραια κατασκευη με αλουμινιο, ωραια οθονη αν και μικροτερης αναλυσης. Το μεγαλο του μειον ειναι στο επεξεργαστη που πεφτει στα 1.2GHz. To M8 δε το ειχε αλλα γενικα λιγο που ειχα δει για την ultrapixel δεν ειδα πολυ καλα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts