pasjohn Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2015 Να πω την καλησπέρα μου. Ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα σοβαρό.Στις 20 Ιουνίου αγόρασα από το ebay τα Windows 7 Ultimate(). Από Γερμανία ήταν ο πωλητής. Το κόστος ήταν 99 ευρώ και πληρώθηκε μέσω paypal.Ωστόσο εδώ και δύο μήνες το κλειδί των windows δεν είναι γνήσιο. Προφανώς πρόκειται για απάτη. Γνωρίζω ότι υπάρχει το ebay buyer protection. Διαβάζω περι ελλατωματικού προϊ'οντος για επιστροφή εντος 2 μηνών. Όμως στην δικιά μου περίπτωση νομίζω ότι είναι διαφορετικά. Επίσης να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω και καλά αγγλικά και φοβάμαι μήπως διαβάζω κάτι λάθος. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω αναλυτικά για να μπορέσω να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Επίσης το ίδιο μου συνέβη όταν αγόρασα δύο κελιδιά σκέτα χωρίς συκσευασία δηλαδή. Απλά μου τα στείλανε με email. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΠ: Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε για επιπλέον διευκρινήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 11, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Άνοιξε κανονικά dispute, άσχετα με το buyer protection.Αφού ο τύπος είναι απατεώνας, θα το δουν.Το ΒΡ είναι για προβλήματα, μη παραλαβή, κλπ. Αυτό είναι πιό σοβαρό. Πριν κάνεις φασαρία όμως, κάνε κι ένα τηλέφωνο στο M$ και ζήτα τους να σε βοηθήσουν, μήπως φταίει κάτι άλλο και δεν έχει γίνει σωστά το activation.800 11 43100Αν θέλεις να μιλήσεις με εκπρόσωπο, νομίζω πρέπει να κάνεις 3 φορές λάθος για να σου βγάλει την επιλογή, νωρίτερα δεν τη λέει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάρτιος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Επικοινώνησα με την Microsoft στο 2111206500. ελέγχθηκε το κλειδί και μου είπαν ότι το κλειδί δεν είναι για οικιακούς χρήστες, αλλά για προγραμματιστές και έχουν γίνει πολλές ενεργοποιήσεις και γι αυτό έχει κλιδωθεί πλέον. Άρα απάτη ο τυπος στο ebay. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Ok. Καλό θα ήταν να το ζητήσεις γραπτώς και να το στείλεις στο ebay. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 18, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 Φίλε αν θες ενημέρωσέ μας για την έκβαση της υπόθεσης για να ξέρουμε γιατί είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει κάποιον που σκέπτεται να αγοράσει win από το ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάρτιος 20, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Φίλε αν θες ενημέρωσέ μας για την έκβαση της υπόθεσης για να ξέρουμε γιατί είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει κάποιον που σκέπτεται να αγοράσει win από το ebayΡε συ έβαλα το θέμα για να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν έχω βγάλει ακρη από μόνος μου. Πως να βοηθήσω λοιπόν και άλλους?Πλάκα μου κάνεις!!!!!Μια ουσιαστική απάντηση-βοήθεια δεν πήρα από εδώ μέσα. Που θα έπρεπε γιατί το ζήτημα είναι σοβαρό. Μόνο να μην βρεθεί και άλλος στη θέση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 23, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 (edited) Ρε συ έβαλα το θέμα για να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν έχω βγάλει ακρη από μόνος μου. Πως να βοηθήσω λοιπόν και άλλους?Πλάκα μου κάνεις!!!!!Μια ουσιαστική απάντηση-βοήθεια δεν πήρα από εδώ μέσα. Που θα έπρεπε γιατί το ζήτημα είναι σοβαρό. Μόνο να μην βρεθεί και άλλος στη θέση μου.Γιατί πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε βοήθεια εδώ μέσα; Δεν είναι το forum του ebay εδώ. Μπες στο forum του ebay. https://community.ebay.co.uk/t5/Buyer-Central/bd-p/21900000767 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 23, 2015 από Alexgk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts